• BIST 9710.26
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 29 °C
  • İzmir 28 °C

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz:

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz:
Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi'nin 2015 yılında sosyal tesisler, temizlik, ilaçlama ve tıbbi atık...

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi'nin 2015 yılında sosyal tesisler, temizlik, ilaçlama ve tıbbi atık noktasında önemli çalışmalara imza attığını söyledi.

2015 yılında yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, 2015 yılında sosyal tesisler olarak yeni bir mantığın geliştiğini belirtti. Boyraz, "Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın talimatıyla güzide mekanları diğer illerdeki sosyal tesisler mantığıyla Esenlik ismiyle aldık ve ayağa kaldırdık. Var olan işletmelerimize yenilerini ekledik. Dede Korkut Restaurant ve kafesini zaten işletiyorduk, Teras Kafesi, Değirmen Kafesi ve geçen yıl aldığımız Orduzu Tabiat Parkı var ve önümüzdeki ay açılacak Hürriyet Parkı Kafe var. Bunların hepsini sosyal tesis mantığıyla, hedefine karlılık değil de halkına hizmeti esas alan bir anlayışla açtık. İnanıyorum ki hemşehrilerimiz, kaliteli ve güzel mekanlarda zaman geçirecekler. Halkımızın memnun kaldıkları faaliyetler arasında olacağını ümit ediyorum. Yaşam Spor Merkezi Malatya'ya ne kadar ihtiyaç olduğunu gösterdi. Çok kısa bir zaman içerisinde 3 bin 700 üyeye ulaştı. Yaşam Merkezi gerçekten yapı itibariyle de çok güzel. İçinde yarı olimpik havuzuyla, temiz alanlarıyla tam ailecek gidilip zaman geçirilecek çok güzel bir mekan. Onu da hamdolsun ayağa kaldırdık. Şu an çok yoğun bir ilgi var. Giden arkadaşlarımızın müşterilerimizin de çok memnun olduğunu görüyoruz" şeklinde konuştu.

"ESENLİK BİR MARKA HALİNE GETİRDİ"

Temizlik çalışmaları hakkında bilgi veren Boyraz, Esenlik'in Malatya'da bir marka haline geldiğini aktardı. Boyraz, "Özellikle şehrimizin ana artel temizliği ve yıkamasını biz yapıyoruz. Malatya'da temizliği Esenlik bir marka haline getirdi. Faaliyetimizi aynen devam ettiriyoruz. İlaçlama bölümümüz var, büyükşehir olduktan sonra özellikle bütün ilçeler, mahalleler dahil hepsinin ilaçlamasını Esenlik yapıyor. İlaçlama da özellikle geçmiş yıllarda Malatya çok güzel bir noktadaydı, geçen yıl şehrimizin bütün alanına bir anda ilaçlamaya başladığımız için hakimiyet anlamında biraz zorluk yaşadık, ama inanıyorum ki bu yıl içerisinde ilaçlamada da çok güzel bir noktaya ulaşacağız. En ücra yerde halkımıza rahatsızlık verecek her türlü haşere ile mücadelemizi sürdürüyoruz. Şubat ayında ilaçlamaya başladık. Bu konuda da Esenlik'in başarılı ve güzel işler yapacağına inanıyorum. Bütün hastane, sağlık ocakları, aile merkezlerinin tıbbi atıklarını alıp imha işlemlerini biz yapıyoruz. Büyükşehrimizin bir ihalesi olarak aldık ve işletiyoruz. Esenlik, içi dolu değişik faaliyet kolları olan ama bunların hepsini bir bütün içerisinde alıp ve 7 yıldan beri sürekli gelişen bir noktada. Bu çalışan arkadaşlarımızın bir ekip ruhuyla çalıştığını göstermektedir. Esenlik çalışanıyla, müşterileriyle, tedarikçisiyle büyük bir aile ve bu aile gittikçe büyüyor. Şehrin her dokusuna dokunuyor. Sosyal anlamda birçok faaliyete destek veriyor. Özellikle Malatyaspor'a desteği uzun yıllardan beri devam ediyor. Bütün bu trend devam edecek. Sadece yapılan faaliyetleri özetledim, hedefleri hiç konuşmadım. 2016 ve 2017 ve bundan sonraki yıllarda şunu göreceksiniz, Esenlik büyümesini kat be kat artıracak. Büyükşehre yakışan büyük bir kurum, büyük bir güç. Bu gücün çok iyi yönetilmesi lazım, bu güç iyi yönetilirse şehrimize büyük hizmetler sunar" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim