• BIST 9057.89
  • Altın 2291.7
  • Dolar 32.3134
  • Euro 35.1036
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz:

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz:
Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi'nin 2015 yılını değerlendirdi ve 2015 yılında Esenlik olarak büyük...

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi'nin 2015 yılını değerlendirdi ve 2015 yılında Esenlik olarak büyük bir başarı ivmesi yakaladıklarını belirtti.

Esenlik'in birçok faaliyet alanının bulunduğunu ifade eden Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, faaliyet alanlarının birinin de toplu konut olduğunu belirtti. Boyraz, "Toplu konutta bizim dönemde üçüncü projemizi bitirmek üzereyiz. Elitpark'ı mayıs ayında teslim ediyoruz. Özellikle son projemizle şuna inanıyorum ki Esenlik toplu konutta bir marka oldu. Projemizi görenler ve gezenler çok iyi bir proje olduğunu görecektir. Farklı bir mantık, kaliteli bir anlayış getirdiğimizi toplu konutta göreceksiniz. 184 daire 17 dükkanı mayıs ayında teslim edeceğiz, bundan sonra toplu konut alanında değişik daha güzel projelerle karşınıza çıkacağız. Her gün gelişmesini sürdüren Meston Kent Dizayn Fabrikası, birçok ihtiyacı karşılıyor. Duruş olarak özgün bir yerde duruyor. Diyebilirim ki Ankara'dan bu yana böyle bir şirket yok. Meston Kent Dizayn, şehir mobilyalarında da önemli bir yol kat edecek. İçinde boru fabrikasıyla, kilit taşıyla, kumlamasıyla, karosuyla geldiği alanı özetlemek istiyorum. 1 milyon cirodan 7 yılda 20 milyon ciroya getirdik. Biz bu fabrikayı çok ciddi bir sirkülasyonun olduğu günlük sadece 5 bin metre kare kilit taşının üretildiği bir yer haline getirdik. Diğer bölümler hariç bu bölümün önü çok açık, göreceksiniz buraya birde peyzaj bölümü açacağız. Belediyelerin birçok işini tasarım aşamasında alıp ihalesine girip kendi üretmiş olduğu malzemelerle orayı yapıp ve teslim etme konusunda önemli bir boşluğu dolduruyor. Bundan sonra sadece şehrimizi değil bölgedeki bütün şehirleri gezdiğimizde Meston'un üretimlerini ve izlerini göreceksiniz" şeklinde konuştu.

Boyraz, Meston ve Asfalt Üretim Tesisi'nin bölge için çok önemli olduğunu kaydetti. Boyraz, "Geçen yıl saatte 240 ton asfalt üreten Malatya Büyükşehir Belediyesi, ilçeler, beldeler hatta bu bölgedeki karayollarının ihtiyacını görecek büyük bir asfalt fabrikası kurduk. Geçen yıl sezonunun sonuna doğru üretime açtığımız için çok bir üretim yapamadık. Ama bu yıl için ciddi bir üretim düşünüyoruz. Yılda 600 bin ton asfalt üretme kapasitesine sahip. Yaklaşık bu rakamları hedefliyoruz. Bölgemiz için çok önemli. Fabrikaya konkasör şantiyesi kuruyoruz, onun yerinin de tahsisatını yaptırdık. Biliyorsunuz asfaltın en önemli ham maddesi mıcır onu da kendisi üretecek kendi entegre bir tesis haline gelecek. Meston ve asfalt fabrikası belediyelerimizin birçok işini gören önemli kurumlar olarak yoluna devam edecek" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim