• BIST 9008.98
  • Altın 2281.851
  • Dolar 32.3198
  • Euro 35.0518
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Esenlik 34. Şubesini Paşaköşkü’ne Açtı

Esenlik 34. Şubesini Paşaköşkü’ne Açtı
Yaklaşık 350 metre karelik alana yapılan Süper Marketin açılışına Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı...

Esenlik Süper Marketler 34. Şubesini Paşaköşkü'nde açtı.

Yaklaşık 350 metre karelik alana yapılan Süper Marketin açılışına Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Abdulvahap Şerefhanlı, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Metin Torun, Esenlik Genel Müdürü Hulisi Poyraz, Hacı Bektaşi Veli Kültür Vakfı Başkanı Hasan Meşeli ile çok sayıda vatandaş katıldı.Kurdele kesiminden önce bir konuşma yapan Esenlik Genel Müdürü Hulisi Poyraz Paşaköşkü'nün önemli bir güzergah olduğunu ifade ederek, "Caddenin iki tarafında bulunun mahaller Malatya'nın en yoğun nüfusunun olduğu mahallelerdir. Biz, çok uzun zamandır Paşaköşkü'nde olmamız gerektiğini düşünüyorduk ve bir yer arıyorduk, nasip bugüneymiş" diye konuştu. Esenlik olarak büyümeye devam ettiklerini söyleyen Poyraz "Esenliğin birçok faaliyet alanı var, bu faaliyet alanlarını zenginleştirerek ve çeşitlendirerek büyütmeye çalıyoruz. Süper marketlerde gerçekten iyi bir noktaya geldik, artık şehrimizin sınırlarını aşan bir noktadayız. Son zamanlarda Discount marketçiliği de girdik ve bu alanda da üç şube daha açacağız. Nergis ve Epak markalarıyla da belli bir noktaya geldik. Sadece market ve gıda alanında değil, beton elemanlarında da çok güzel gelişmelerimiz var. Artık bölgeye hizmet edecek duruma geldik. Bu büyüme daha da artarak devam edecek. İnşallah gelecek bu günden daha da iyi olur, biz buna inanıyoruz" ifadelerini kullandı. Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Metin Torun ise Malatya'ya 4.5 ay önce geldiğini dile getirerek "Malatya'ya baktığımızda özellikle bir çok noktada İstanbul'u aratmayan bir şehir olduğunu görüyoruz, bütün emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi. Esenliğin, Malatya'nın öz malı olduğunu belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'da, "Esenliğin sahibi bizzat Malatyalılardır. Esenliğimizin büyümesi hepimiz için ayriyeten bir gurur ve sevinç kaynağı. Belediyelerin marketleşme işine başladığı "Özallı" yıllarda Malatya Belediyesi de marketçilik alanına hazır satış mağazası olarak girmişti. Daha sonra diğer belediyeler bu alandan çekildi ama Malatya Belediyesi bu alana, yani Esenliğe sahip çıktı ve bu gün de Esenlik bölgesel bir marka oldu. Ben Esenlikteki bütün kardeşlerime teşekkür ediyorum. Yeni açılan bu şubemizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Hacı Bektaşi Veli Kültür Vakfı Başkanı Hasan Meşeli'nin duası ile kurdele kesildi. Daha sonra Başkan Hacı Uğur Polat ve diğer konuklar marketi gezerek bilgiler aldı.

Esenlik 34. Şubesini Paşaköşkü’ne Açtı

Esenlik 34. Şubesini Paşaköşkü’ne Açtı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim