• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 25 °C

Esat pazar yerinin temeli atılıyor

Esat pazar yerinin temeli atılıyor
Çankaya Belediyesi, yıkıp yeniden yapma kararı aldığı Esat Kapalı Pazaryerinin temelini 1 Nisan'da ünlü sanatçı Selda Bağcan'ın vereceği konserle...

Çankaya Belediyesi, yıkıp yeniden yapma kararı aldığı Esat Kapalı Pazaryerinin temelini 1 Nisan'da ünlü sanatçı Selda Bağcan'ın vereceği konserle atıyor.

Çankaya Belediyesi, 2017 yılı yatırımlarını bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Belediye, Esat bölgesinde uzun yıllar pazar yeri olarak hizmet veren ve yıkılıp yeniden yapılma kararı alınan Esat Pazaryerini yeni bir yaşam alanı olarak inşa edecek. 1 Nisan Cumartesi günü saat 19.00'da Selda Bağcan konseriyle temeli atılacak Esat Pazaryeri, yeni çehresiyle Ekim ayında Çankayalılara hizmet vermeye başlayacak. 2017 yılına Ördekli Park, Emin Çölaşan Parkı, Alpaslan Işıklı Parkı açılışları ve Bilkent Çankaya Evi temel atmasıyla başlayan belediye, Esat Kapalı Pazaryerini de yeni bir yaşam alanı olarak sunacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Halkın ihtiyaçlarına cevap vermek adına önemli işlere imza atmaya devam edeceklerini ve Çankaya'nın yeni bir çehreye kavuşacağını belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Çankaya'nın tarihinde görülmemiş bir yatırım atağına geçtik, net rakamsal gerçeklerle anlatacağımız çok sayıda rekor kırdık. Daha yapılacak çok iş, kırılacak çok rekor var. Belediyemizin yukarıdan aşağıya tüm emekçileriyle birlikte çalışmaya devam ediyoruz. Esat Pazaryerimez de kazandıracağımız önemli yatırımlarımızdan biri. Artık sadece sebze-meyve satışı yapılan bir yer olmayacak. Halkımızın sosyal ve kültürel anlamda da yararlanabileceği, açık hava alışveriş merkezi ve yaşam alanı olarak hizmet verecek. Yeni bir hizmetin daha heyecanını ve kıvancını yaşıyoruz. Çankayamıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Toplam 5 bin 116 metrekarelik alana sahip Esat Kapalı Pazaryerinde 360 metrekarelik Belediye Hizmet Birimi de olacak. Çocuklara oyun alanı da kazandıracak pazar yeri, nefes alma ve dinlenme alanlarına sahip olacak.

Esat pazar yerinin temeli atılıyor

Esat pazar yerinin temeli atılıyor

Esat pazar yerinin temeli atılıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim