• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Eş Başkan Mutlu, Çilek Mahallesi’nde El İlanı Dağıttı

Eş Başkan Mutlu, Çilek Mahallesi’nde El İlanı Dağıttı
Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Yüksel Mutlu, "Akdeniz'i Seviyorum, Kirletmiyorum" sloganıyla başlatılan temizlik kampanyası çerçevesinde,...

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Yüksel Mutlu, "Akdeniz'i Seviyorum, Kirletmiyorum" sloganıyla başlatılan temizlik kampanyası çerçevesinde, Çilek Mahallesi'nde vatandaşlara el ilanı dağıttı.

"Akdeniz'i Seviyorum, Kirletmiyorum" sloganıyla mahalle temizlik kampanyalarını geleneksel hale getiren Akdeniz Belediyesi, geniş bir katılımla kampanyayı sürdürüyor. Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Mutlu, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nün yürüttüğü kampanya kapsamında, müdürlüğe bağlı temizlik işçileri, Eş Başkan Yardımcısı Hakim Baykara, birim müdürleri ve DİSK Genel İş Mersin Şubesi yöneticileriyle birlikte Çilek Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlara el ilanları dağıtarak kampanyayı anlattı.

Eş Başkan Mutlu, erbane eşliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, yaşanılan çevrenin temiz tutulmasında kurum-halk işbirliğinin önemini vurguladı. Geçtiğimiz yıllarda başlayan ve geleneksel hale gelen kampanya hakkında bilgi veren Mutlu, "Biz bu çalışmayı bir alışkanlık haline getirmeye çalışıyoruz. Bugün Çilek Mahallemizde temizlik kampanyasının duyurusu ve etkinliğini yapıyoruz. Temiz bir toplum, temiz bir dünya ve temiz bir Akdeniz istiyoruz. Bunun için hep beraber çalışmamız, bu kenti temiz tutacak bir tutum ve davranış içerisinde olmamız gerekiyor. Aslında temizlik, İslamiyet'te de sık sık vurgulandığı üzere imandan gelir. Temizlik, Anadolu ve Mezopotamya kültüründe de önemli yeri olan gelenektir. Sokağımızı evimizin devamı gibi görebilirsek, bu kadar emekçinin gece gündüz çaba sarf etmesine gerek kalmaz ve burada harcanan iş gücü belediyemizin farklı alanlarında değerlendirilebilir. Toplumumuza temizlik bilinci ve anlayışını kavratmak, farkındalık yaratmak gibi bir görevimiz var. Bunun için bugün temizlik kampanyamıza katılarak destek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Eş Başkan Mutlu, Çilek Mahallesi’nde El İlanı Dağıttı

Eş Başkan Mutlu, Çilek Mahallesi’nde El İlanı Dağıttı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim