• BIST 9464.73
  • Altın 2488.762
  • Dolar 32.5953
  • Euro 34.7965
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Erzurum’dan Terör Mağdurlarına Yardım

Erzurum’dan Terör Mağdurlarına Yardım
Erzurum Büyükşehir Belediyesinden terör mağdurlarına bir tır yardım gönderildi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesinden terör mağdurlarına bir tır yardım gönderildi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri, terör bölgesinde yaşayan ve terör olayları yüzünden mağdur olan sivil vatandaşlara yardım etmek için yardım kampanyası başlattı. Bu kapsamda Siirt'in Eruh ilçesine bir tır dolusu; patates, un, kuru gıda, makarna, 110 yatak, 400 battaniye ve 40 kolide giyecek temel yardım malzemesi gönderildi.

Ülkenin düzenini bozmak isteyen kim olursa olsun fırsat verilmeyeceğini belirten Büyükşehir Belediyesi Belediye'si Başkanı Mehmet Sekmen, " Bilindiği gibi terör olayları bölge halkını sistematik olarak korkutma, sindirme gibi stratejileri kullanmaktadırlar. Devletimizin görevi sivil vatandaşları korumak ve bölgeyi terör örgütlerinden temizlemektir. Hakkari, Şırnak, Batman, Mardin ve Muş'ta toplamda 14 il ve ilçelerde sokağa çıkma yasağı getirilmiştir. Buradaki terör operasyonları büyük ölçüde temizlenmiştir. Devlet gerek vatandaşlarını korumak gerekse oradaki terör örgütünü karşı alınması gereken önlemleri almıştır. Terör var olduğu sürece de bu operasyonlar devam edecektir. Ülkenin düzenini bozmak isteyen kim olursa olsun her zaman karşılarında duracağız. Bunlar halkın huzurunu bozmak için bu tür terör eylemlerini yapıyorlar. Bundan dolayı bu örgütlere fırsat verilmeyecektir. Buradaki yardımların birçoğu özellikle sosyal yardımlar devletimiz tarafından yapılmaktadır" dedi.

AK parti İl Başkan'ı Fatih Yeşilyurt ise, "Geçtiğimiz günlerde, aylarda, hem il teşkilatımızın hem ilçe teşkilatımızın hem de Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu yardım kampanyaları devam edecektir. Terörden mağdur olan kardeşlerimizin orada yalnız olmadıklarını hissetmeleri için elimizden gelen gayreti yapıyoruz. Terör hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır" diye konuştu.

Erzurum’dan Terör Mağdurlarına Yardım

Erzurum’dan Terör Mağdurlarına Yardım

Erzurum’dan Terör Mağdurlarına Yardım

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim