• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Erzurum’daki Gazetecilere "Human Bowlıng" Ziyafeti

Erzurum’daki Gazetecilere "Human Bowlıng" Ziyafeti
Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC), basın çalışanlarına yönelik olarak organize ettiği mesleki, sosyal, sportif ve kültürel etkinliklere bir yenisi daha...

Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC), basın çalışanlarına yönelik olarak organize ettiği mesleki, sosyal, sportif ve kültürel etkinliklere bir yenisi daha ekliyor. EGC, Erzurum'daki gazetecilere hafta sonunda "Human Bowling" heyecanı yaşatacak. Diya Organizasyon işbirliği ile gerçekleştirilecek olan etkinlikte gazeteciler, Palandöken'de adrenalinin doruklarına ulaşacak.

Erzurum'daki gazeteciler, Cumartesi günü EGC'nin yeni bir etkinliğinde bir araya gelecek. Klasik bowling oyunundan esinlenerek oynanan "Human Bowling", adrenalin tutkunları için Türkiye'de ilk kez Palandöken Kayak Merkezi'nde oynanacak ve devasa bowling toplarının ilk konuğu ise, gazeteciler olacak. İç içe geçirilen 3 metre çapındaki balonlar binecek olan gazeteciler, yine yüksekliği 3 metre olan labutları yıkabilmek birbirleriyle yarışacaklar.

Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (EGC) Başkanı Selahattin Şener, Palandöken Kayak Merkezi'ne renk kazandıracak olan "Human Bowling" aktivitesini gazetecilerle buluşturacaklarını söyledi. Diya Organizasyon işbirliğiyle Palandöken'in kusursuz pistlerinde gazetecilerle bir araya geleceklerini ve aynı zamanda Türkiye'de de bir ilke imza atacaklarını kaydeden Şener, "Özellikle macera ve adrenalin tutkunu gazeteci arkadaşlarımızı bu organizasyonumuza mutlaka bekliyoruz" diye konuştu.

HUMAN BOWLING NASIL OYNANIYOR

Öte yandan Palandöken'deki kış turizm etkinliklerine yeni bir soluk kazandıracak olan "Human Bowling" oyunu hakkında Diya Organizasyon Direktörü Ali Ekber Diksu bilgi verdi. Diksu, "Human Bowling, klasik bowling oyunundan esinlenerek tasarlandı. İçi tamamen havayla doldurulan ve iç içe geçebilen iki küreden oluşan top, içerisine giren macera tutkunlarıyla birlikte yokuş aşağı yuvarlanıyor. Oyunun sonunda 3 metrelik labutlar yıkılıyor ve puan kazanılıyor. Pistimiz yaklaşık 85 metre uzunluğunda ve her türlü güvenlik önleminin alındığı bir kanaldan oluşuyor. Erzurum'daki basın çalışanları için özel bir program tertip ettik. Bakalım gazeteciler, adrenalin yüklü bu oyunda da başarılı olabilecekler mi?" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim