• BIST 9120.29
  • Altın 2324.093
  • Dolar 32.3604
  • Euro 35.0127
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

Erzurum’da Yeni Girişimciler Yetişiyor...

Erzurum’da Yeni Girişimciler Yetişiyor...
Erzurum'da girişimcilere yönelik olarak verilen uygulamalı eğitimler son sürat devam ediyor.

Erzurum'da girişimcilere yönelik olarak verilen uygulamalı eğitimler son sürat devam ediyor. Erzurum Stratejik Girişimci İşadamları Derneği (ESGİAD) ile KOSGEB tarafından planlanan eğitimlerde girişimcilere Artı KOBi Danışmanlık Uzmanları Aykut Bütün ve Canan Şener Bütün tarafından uygulamalı eğitimler veriliyor.

Erzurum Stratejik Girişimci İş Adamları Derneği (ESGİAD) ve KOSGEB işbirliği ile başlatılan uygulamalı girişimcilik eğitimleri, 4'üncü gününü de geride bıraktı. Katılabilmek için yüzlerce girişimci adayının adeta birbiriyle yarıştığı kursta, alanında uzman danışmanlar tarafından girişimcilikle ilgili hemen her konuda teorik ve pratik eğitimler veriliyor. Büyükşehir Belediyesi'ne ait Çaykara Gençlik Merkezi'nde devam eden kurslarda 60 girişimci adayını, ESGİAD Başkanı M. Nuri Alim de hiç yalnız bırakmıyor.

GİRİŞİMCİLERE ÇOK YÖNLÜ EĞİTİM

ESİGAD ve KOSGEB işbirliğiyle sürdürülen kursların eğitim ayağını üstlenen Artı KOBİ Danışmanlık Uzmanları Aykut Bütün ve Canan Şener Bütün, kursiyerlere girişimcilik özelliklerinin sınanmasından iş fikri geliştirme ve yaratıcılık egzersizlerine varıncaya kadar birçok konuda yol gösteriyor.

Girişimci adaylarının eğitim süreciyle yakından ilgilenen Uzman Danışman Aykut Bütün, kurslarda girişimcilere iş yaşamı boyunca ihtiyaç duyacakları her konuda bilgiler aktardıklarını belirterek, "Girişimci adaylarımız bu eğitim sürecinin sonunda pazar araştırmasından pazarlama planına, üretim planından yönetim ve finansal planlamaya kadar birçok konuda bilgiyle donatılmış olacaklar" dedi.

Uzman Danışman Canan Bütün ise, girişimci adaylarına verdikleri eğitimlerin teorik boyutta kalmadığına dikkati çekerek, "Sınıflarımızda girişimci adaylarımızla atölye çalışmaları yapıyor, teorik bilgiyi pratiğe dönüştürmeye de özen gösteriyoruz. Böylece girişimci adaylarımızın iş fikri üretimine de doğrudan katkıda bulunmuş oluyoruz" diye konuştu.

ALİM: BU SÜREÇTE HERKES KAZANACAK

Öte yandan "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri"nin organizasyonunu gerçekleştiren ESGİAD Başkanı M. Nuri Alim de, "Bizim amacımız, bu kurslara katılarak eğitim alan girişimci adaylarının büyük bir bölümünü iş hayatı içerisinde aktif olarak görebilmektir. Uzman eğitimcilerimiz de plan ve programlarını buna göre yürütüyor. İnşallah bu kurslardan istifade eden her bir girişimci adayımız, atacakları nitelikli adımlarla hem kendi sosyal ve ekonomik yaşamlarına yeni bir yön verecek, hem de Erzurum'da katma değer üretimi sağlayarak şehrin ekonomisine olumlu yönde katkı sunacak" ifadelerini kullandı.

Eğitimlerin Pazar günü sona ereceğini belirten ESGİAD Başkanı M. Nuri Alim, önümüzdeki Temmuz ayında yeni bir kurs daha açacaklarının müjdesini şimdiden verdi.

Erzurum’da Yeni Girişimciler Yetişiyor...

Erzurum’da Yeni Girişimciler Yetişiyor...

Erzurum’da Yeni Girişimciler Yetişiyor...

Erzurum’da Yeni Girişimciler Yetişiyor...

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim