• BIST 9747.61
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Erzurum’da Yaşlılar Günü Etkinlikleri

Erzurum’da Yaşlılar Günü Etkinlikleri
Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürlüğü'nce Yaşlılar Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürlüğü'nce Yaşlılar Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Bir restoranda düzenlenen programa Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdür Vekili Şermin Zil,ASP İl Müdür Yardımcısı Tamer Ekinci ve ASP Şube Müdürü Selami Peksöz, Özel Güzide Bakım Merkezi Kurucu Müdürleri Abdulkerim Kavaz, Emine Kahveci, Bakım Merkezi yöneticileri Eda Ünsal, Süheyla Esen ve bakım merkezinde barınan çok sayıda yaşlı ve engelli vatandaş katıldı.

Zil, Güzide Bakım Merkezi Kurucu Müdürleri Emine Kahveci ve Abdulkerim Kavaz'dan bakım merkezlerinde barınan yaşlılarla ilgili bilgi aldı.

Güzide kadın bakım merkezinin iki şubesinde 147 yaşlı ve engellinin barındığını belirten Kavaz kaliteli hizmet anlayışına önem verdiklerini belirterek şunları söyledi "Misyonumuz yaşlı veya engelli bakma ihtiyacı duyan bireylerin yaşam kalitesini yükseltmek, onlara huzurlu bir hayatın kapılarını açmak ve ailelerinin omuzlarındaki fiziksel ve ruhsal yükü paylaşmaktır"

YAŞLILARA YEMEK PROGRAMI

Yaşlılarla bir süre sohbet eden ve onlarla yakından ilgilenen Zil şu ifadeleri kullandı; "Tüm yaşlıların yaşlılar haftasını kutluyoruz. Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak devletimizin öncelikli görevleri arasındadır. Yaşlılık, geçmişin muhasebesinin yapıldığı, tecrübe ve birikimlerin yeni kuşaklara aktarıldığı, anılarla yaşanılan bereketli bir dönemdir. Unutmayın ki bir gün herkes yaşlanacaktır'

Ekinci ise yaşlılardan sevgi ve şefkatimizi esirgememenin bir borç olduğunu belirterek şunları söyledi" Yaşlılarımızı yaşlı değil tecrübeli olarak görüyoruz. Sizler toplumun çınarları ve karlı dağlarısınız. Özellikle yaşlı hastalarımız, hastalıklarından dolayı yatağa bağlanınca sevdiği insanların ziyaretlerine gelmelerini beklerler. Bizde Yaşlılar Haftası dolayısıyla yaşlılarımızı yalnız bırakmayarak, moral verelim istedik. Bütün yaşlılarımızı yaşlılar haftasını kutluyoruz"

Konuşmaların ardından Güzide Özel Bakım Merkezi'nde barınan yaşlılara müzik eşliğinde yemek ikram edildi. Zil ve Ekinci, yaşlılara çeşitli hediyeler vererek, yaşlılar gününü kutladılar. Program sonunda pasta kesildi.

Erzurum’da Yaşlılar Günü Etkinlikleri

Erzurum’da Yaşlılar Günü Etkinlikleri

Erzurum’da Yaşlılar Günü Etkinlikleri

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim