• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Erzurum’da Festival Korteji

Erzurum’da Festival Korteji
Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Winterfest Erzurum 2015 etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Kortej Yürüyüşü'ne...

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Winterfest Erzurum 2015 etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Kortej Yürüyüşü'ne yoğun ilgi gösterildi.

AK Parti Erzurum Milletvekilleri Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Zehra Taşkesenlioğlu ve Orhan Deligöz, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Vali Yardımcısı Ayhan Terzi, ETÜ Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Hüseyin Koçan, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci, ESKİ Genel Müdürü Mevlüt Vural, Genel Sekreter Yardımcısı Ünsal Kıraç ile diğer yetkililerin katıldığı kortej, Ulu Cami önünden başlayarak Havuzbaşı Kent Meydanı'nda sona erdi.

Vatandaşların yoğun alaka gösterdiği Kortej Yürüyüşü'nde Cumhuriyet Caddesi rengârenk ve ışıl ışıl oldu. Mehteran takımının coşkulu ezgileriyle ellerindeki meşalelerle korteje katılan Erzurumlular, Aydın yöresinden gelen develer, atlı birlikler, atlı kızaklar, sporcular, dağcılar, okçular, izciler ve kayakçılar eşliğinde yürüyüşe katıldı. Festival için özel dizayn edilen ışık yolundan geçen Erzurumluların heyecanı görülmeye değerdi. Soğuk havaya rağmen festivalin sıcaklığı Dadaşları ısıttı. Başkan Mehmet Sekmen, yürüyüş esnasında sürekli vatandaşları selamladı. Kortej yürüyüşüne katılan ve çevrede bulunan vatandaşlar, Başkan Sekmen'e sevgi gösterisinde bulundu. Bu arada Kış Festivali'ne katılanlara Winterfest için özel tasarlanan atkı, eldiven ve bere dağıtıldı.

Erzurum’da Festival Korteji

Erzurum’da Festival Korteji

Erzurum’da Festival Korteji

Erzurum’da Festival Korteji

Erzurum’da Festival Korteji

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim