• BIST 9642.25
  • Altın 2495.209
  • Dolar 32.5775
  • Euro 34.8178
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Erzurum’da “Engelsiz Mekânlarda Umutlar Yeşeriyor” Projesi

Erzurum’da “Engelsiz Mekânlarda Umutlar Yeşeriyor” Projesi
Türkiye Sakatlar Derneği Erzurum Şubesi tarafından hazırlanan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün paydaş olduğu "Engelsiz mekânlarda umutlar...

Türkiye Sakatlar Derneği Erzurum Şubesi tarafından hazırlanan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün paydaş olduğu "Engelsiz mekânlarda umutlar yeşeriyor" projesi hayata geçiyor.

Türkiye Sakatlar Derneği Erzurum Şubesi Başkanı Sadullah Efe, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Yurt'u ziyaret ederek, projenin uygalanış aşamasıyla ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

Efe, projele engellilere yönelik farklı kurslar düzenleneceğini belirterek, engellilerin sosyalleşmesi açısından projenin önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti.

"ENGELLİLER EN ÖNEMLİ HİZMETİ ASP'DEN ALIYOR"

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün engellilere en önemli hizmet veren kurumların başında yer alan bir kurum olduğunu anımsatan Efe, "Engelliler en önemli hizmeti Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nden alıyor. Projenin hayata geçmesiyle engelliler farklı alanlarda kurs alacak. Engellilerin sosyalleşmesi ve sanata yönelmesi bizler için önemli bir hedef. Proje paydaşımız Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile projenin etkili bir şekilde sonuçlanması için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Yurt ise projenin hayata geçmesi konusunda kurum olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, engellilerin sorunların aşılması noktasında sivil toplum kuruluşlarının önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Engelli erişebilirliğini önemsediklerini belirten Yurt, yerleşim yerlerinin engellilere uygun duruma getirilmesi için gerekli çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Engellilerin hak ettikleri yaşam standardına ulaşması için sivil toplum kuruluşlarıyla koordinasyonu önemsediklerini belirten Yurt, Başkan Efe'ye duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim