• BIST 9479.97
  • Altın 2496.579
  • Dolar 32.5995
  • Euro 34.7967
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Erzurum Katırcı’nın Emanatlerini Ağırlıyor

Erzurum Katırcı’nın Emanatlerini Ağırlıyor
Erzurum Yakutiye Kaymakamlığından Beykoz Kaymakamlığı'na atanan Ahmet Katırcı, Erzurum'u unutamıyor.

Erzurum Yakutiye Kaymakamlığından Beykoz Kaymakamlığı'na atanan Ahmet Katırcı, Erzurum'u unutamıyor. Kaymakam Katırcı, Beykozlu Yetim ve Öksüz öğrencileri, Dadaşlar Diyarı'na göndererek, Palandöken'in ve buz salonlarının keyfini çıkarmalarını sağladı.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı'nın gönderdiği "Beykoz'un Kartopu Öğrencileri'ni ağırladı. Erzurum Yakutiye Kaymakamlığı görevinden Beykoz Kaymakamlığına atanan Ahmet Katırcı, uzun yıllar görev yaptığı Erzurum'u unutamıyor. Erzurum sevgisini her fırsatta dile getiren Katırcı, Beykozlu Yetim ve Öksüz öğrencilerin Dadaşlar Diyarı'na konuk olmasını sağladı. Katırcı'nın altın kalpli minik emanetleri bugünlerde Palandöken Kayak Merkezi'nin ve buz salonlarının keyfini çıkarıyor.

TAŞKESENLİGİL'DEN HEDİYE

Beykoz'un Kartopu Öğrencileri Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'i ziyaret etti. Minik öğrenciler Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Ceren Kabanlı ve diğer görevlerle birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün konuğu oldu. İdari İşler Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen ile Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz ile Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz'ın da hazır bulunduğu ziyarette GHSİM İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, minik öğrencilere ve öğretmenlere hediye verdi.

SİZLER KAYMAKAM KATIRCI'NIN EMANETİSİNİZ

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı'nın Erzurum'u ne kadar sevdiğini bildiklerini belirterek, "Kaymakam bey şehrimizden gitti, ama hiç irtibatını bu kentle koparmıyor. Biz kendisini çok seviyoruz, sizlerde onun bize gönderdiği en değerli emanetsiniz, sizi şehrimizde en güzel şekilde ağırlayacağız" dedi. Beykozlu şirin öğrenciler, Erzurum'da buz salonlarını da ziyaret ederek, buz pateni yapmanın keyfini yaşadı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim