• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Erzurum Emniyet ve Trafik Hizmetlerini Geliştirme Derneği Başkanlığına Kaya seçildi

Erzurum Emniyet ve Trafik Hizmetlerini Geliştirme Derneği Başkanlığına Kaya seçildi
Erzurum Emniyet ve Trafik Hizmetleri Geliştirme Derneği Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Erzurum Emniyet ve Trafik Hizmetleri Geliştirme Derneği Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulda mevcut başkan Mehmet Melik Kaya yeniden başkan seçildi.

Erzurum Polisevi'nde yapılan Erzurum Emniyet ve Trafik Hizmetleri Geliştirme Derneği Olağan Genel Kurulu'nda divan başkanlığına ERVAK Başkanı Erdal Güzel, divan üyeliklerine ise Muharrem Özdemir ile Hüseyin Polat seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra, 2017 yılı kesin hesap ve mizan oy çokluğuyla kabul edildi. Genel kurulda bir konuşma yapan Erzurum Emniyet ve Trafik Hizmetleri Geliştirme Derneği Başkanı Mehmet Melik Kaya, dernek olarak şehit ve gazi ailelerine maddi ve manevi yardımlarda bulunduklarını söyledi. Amaçlarının her zaman emniyet görevlisi bilincini aşılamak olduğunu söyleyen Başkan Mehmet Melik Kaya, polis-vatandaş ilişkisinin hiç kopmayacak, gönül bağını daha da güçlendirecek çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Başkan Kaya şunları söyledi:

"Güzel ülkemiz sınırları içerisinde kurulduğu günden bu güne kadar her daim vatandaşlarımızın huzur ve güveni için mesai kavramı gözetmeksizin can siperane görev yapan emniyet personelimize hizmetleri için teşekkür ederiz. Ülkemiz son yıllarda birçok terör örgütünün saldırılarına maruz kalmış, iç ve dış ihanet şebekelerinin hain işlerine karıştırılmaya çalışılmış, ancak amaçlarına ulaşamamışlardır. Son olarak 15 Temmuz hain darbe girişiminde tüm dünya gördü ki, milletimiz güvenlik teşkilatlarıyla ihanete, işgale yeltenenlere boğun eğmemiş, cennet vatanımızı hain emellere teslim etmemiştir. Kahraman polisimiz Fethi Sekin'in içinde büyüttüğü vatan sevgisiyle, millet aşkıyla, nasıl canını feda ettiğine hepimiz şahit olduk. İşte bu nedenledir ki, bizler polisimizin her türlü hizmet birimine gerekli desteğin verilmesi ve polis- millet birlikteliğinin bu derin anlamını 7'den 70'e tüm vatandaşlarımıza yaymak ve bu bağı güçlendirecek daha etkili çalışmalar yapmak için mücadelemizi sürdüreceğiz. Cennet vatanımız uğruna can veren şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum."

Genel kurulda daha sonra seçim maddesine geçildi ve oy kullanımına başlandı. Tek liste halinde yapılan seçimlerde mevcut başkan Mehmet Melik Kaya yeniden başkan seçildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim