• BIST 8986.97
  • Altın 2294.889
  • Dolar 32.3248
  • Euro 35.0632
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Erzurum dev organizasyona hazır

Erzurum dev organizasyona hazır
Türkiye ile birlikte altı ülkenin U18 Yaş Buz Hokeyi Milli Takımları, buz hokeyinde dünya şampiyonu olabilmek için kozlarını Erzurum'da paylaşacak.

Türkiye ile birlikte altı ülkenin U18 Yaş Buz Hokeyi Milli Takımları, buz hokeyinde dünya şampiyonu olabilmek için kozlarını Erzurum'da paylaşacak. Organizasyon ile ilgili tüm hazırlıklar tamamlandı. GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, tüm halkı müsabakaları izlemeye ve milli takıma tribün desteği vermeye davet etti.

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu tarafından Erzurum'da düzenlenen, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından desteklenen U18 Yaş Buz Hokeyi Dünya Kupası Müsabakaları 26 Mart 1 Nisan 2018 tarihleri arasında Erzurum'da yapılacak.

Türkiye ile birlikte şampiyonada Bulgaristan, İsrail, Meksika, Chinese Taipei ve Belçika mücadele edecek. Baş Antrenör Keith McAdams, Antrenörler Yakup Arslan, Jukka Kuusivuori, Doğa Selçuk, Cengiz Akyıldız ve Yeliz Yüksel yönetimindeki Ay-yıldızlı ekibimizde Erzurum'da kamp çalışmalarını sürdürerek şampiyonaya hazırlanıyor.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, son yıllarda Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve belediye kurmaylarının organizasyonlarda taşın altına elini koyması sonucu çok başarılı şampiyonalar düzenlediklerinin altını çizerek, Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Taşkesenligil, "Son yıllarda Büyükşehir Belediyemizin de müthiş destekleri ile spor federasyonları önemli turnuva ve şampiyonaları Erzurum'a veriyor. Büyükşehir Belediyesi ile spor organizasyonlarında çok iyi bir paydaş olduk. İnanıyorum ki, Pazartesi günü başlaşacak olan U18 Yaş Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası'nı da başarıyla yapacağız" dedi.

AK Parti Erzurum İl Kongresinde katılan ve halka da hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Asrın Pehlivanı ve Cumhurbaşkanı Danışmalarından Hamza Yerlikaya ile birlikte Milli Takımın kampını ziyaret ederek, Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Halit Aybayrak'tan U18 Yaş Dünya Kupası ve Milli Takım Kampı hakkında bilgi almıştı.

26 Mart 1 Nisan 2018 tarihleri arasında Yenişehir'deki GHSİM 2 Binlik Buz Pateni Salonu'nda yapılacak olan U18 Dünya Şampiyonasında birinci olan takım bir üst divisiona yükselecek.

Müsabakalar Pazartesi günü saat 20.00'da başlayacak. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, şimdiden tüm halkı müsabakaları izlemeye ve milli takıma destek vermeye davet etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim