• BIST 9079.97
  • Altın 2308.523
  • Dolar 32.3143
  • Euro 35.0465
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Erzurum Çocuk Korosu İlk Canlı Yayınını Yaptı

Erzurum Çocuk Korosu İlk Canlı Yayınını Yaptı
Erzurum Çocuk Korosu ilk canlı yayınını TRT Türkü Bizim Eller programında yaptı.

Erzurum Çocuk Korosu ilk canlı yayınını TRT Türkü Bizim Eller programında yaptı. Erzurum Radyosu Türk Halk Müziği Sanatçısı Yıldız Savaş Dmirkol'un yönettiği çocuk korosunun başarısı takdir edildi.

DEMİRKOL'UN ÇABALARI

Erzurum Radyosu Türk Halk Müziği Sanatçısı Yıldız Savaş Demirkol'un koroyu oluşturması, çalıştırması ve konser verebilecek boyuta getirmesi ailelerden büyük takdir aldı.

Erzurumlu vatandaşlar memnuniyetlerini yazdıkları yorumlarla da dile getirdiler.

İşte o yorumlardan bazıları;

"Selahattin Kılıç SAYGIDEĞER ÜSTADIM YILDIZ HOCAM : Sizin yönetiminiz de ki TRT Erzurum Radyosu THM Çocuk Korosunun konuk olduğu bu manidar proğramı her ne kadar gurbette olsak da radyodan canlı dinlemenin keyfini yaşadım.

Halk müziğine gönül vermiş pırıl pırıl ...

Ayşe Kılınç Kara Bende çocuklarımızı ve sizi gönülden kutluyorum....değerlerimize bu yaşta sahip çıkmaları beni çok duygulandırdi...hepsini tek tek öpüyor başarılarının devamını diliyorum..

Kadri Gülalmaz Maşallah çocuklarımıza hepinizi öpüyorum tertemiz yürekli meleklerim geleceğin yıldızları Utku m canım oğlum çok duygulandırdın bizi Saygıdeğer Yıldız hocam sizi gönülden kutluyorum o kadar güzel bi iş çıkardınızki yeni yıldızları ardınızdan yükseltiyorsunuz teşekkürler

Mithat Cukiqi harika

Sercan Lehimler yapmış oldugunuz programınızı büyük bir zevkle dinledik çocuklarımızı emek ve özveri ile işleyip güzel ve doyumsuz bir türkü şöleni ile ruhumuzu dinlendirdiniz siz sevgili hocamız ve büyük yürekli yavrularımız başta olmak üzere yayında ve yapımda emegi geçen bütün TRT çalışanlarını canı gönülden kutlarım emeginize yüreginize saglık programlarınızın devamı dilegile

Necla Keleşoğlu Yıldız hocam çok tşk ederiz.emeğinize sağlık.

Özge Gülen emeğine sağlık ablacığım

Dilek Firuze Işler hocam sizin ve trt calışanları yüreginize emeginize saglık güzel bir dinletiydi yürekten kutluyor bu güzelliklerin devamı dilegi ile"

Erzurum Çocuk Korosu İlk Canlı Yayınını Yaptı

Erzurum Çocuk Korosu İlk Canlı Yayınını Yaptı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim