• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Erzurum AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, Koop-iş Sendikası’nı Ziyaret Etti

Erzurum AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, Koop-iş Sendikası’nı Ziyaret Etti
Koop-İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Tarık Toğrul ile bir araya gelen Erzurum Milletvekili Aydemir, Sendikanın çalışmaları ve sorunları hakkına...

Koop-İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Tarık Toğrul ile bir araya gelen Erzurum Milletvekili Aydemir, Sendikanın çalışmaları ve sorunları hakkına bilgi aldı.

Daha sonra Erzurum'un sendikalarının üyeleri için canla başla çalıştığını İfade eden Erzurum AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, bundan sonraki çalışma ve sorunlarında AK Parti Milletvekili olarak hem yanlarında olduğunu aktardı.

Aydemir, "Sendikalar her zaman üyelerinin hak arama yerleridir ve Erzurum'daki sendikalarımız bu görevlerini layıkıyla yapmaktadırlar. Koop-İş Sendikası'nda üyeleri için yaptığı toplu sözleşmeler olsun ya da özel kampanya anlaşmaları ile takdire şayan bir çalışma sergilemektedir. İnşallah bu gayretli çalışmaları bundan sonrada daha gayretli bir şekilde devam ederler. Biz AK Parti olarak ve bizzat kendim sendikalarımızın iyi ve kötü günlerinde yanında olacağız. Onların her sıkıntısına destek olmaya çalışacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

TOĞRUL,"ÜYE SAYISINI ARTIŞ YAŞANIYOR"

Sendika olarak üye sayısını her geçen gün artırdıklarını ifade eden Koop-İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Tarık Toğrul, Türkiye'de Sendikal hareketin temel taşlarından biri olduğunu söyledi.

Toğrul ise, "Koop-İş Sendikası, kurulduğu günden bu güne kadar, milli değerlerimize, ülkemizin birliğine ve bütünlüğüne, bayrağımıza, demokrasiye, işçi hak ve özgürlüklerine olan sarsılmaz bağlılığı, üyelerin refahı ve mutluluğuna dayanan bağımsız ve ilkeli sendikacılık anlayışı ile Türkiye'de Sendikal hareketin temel taşlarından biri olmuştur. Bu anlayışını 50 yıldır büyük bir inanç ve kararlılıkla sürdüren Koop-İş Sendikası, ülkemiz sendikal hareketinde yaşanan tüm sorunlara rağmen, her geçen gün güçlenmekte, üye sayısını artırmaktadır. Bugün, böylesine güçlü ve etkili bir konuma ulaşan Koop-İş Sendikamızı kuranlara, yaşatanlara yarım asırlık tarihi boyunca başarılara imza atanlara şükranlarımızı sunuyoruz." şeklinde konuştu.

Erzurum AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, Koop-iş Sendikası’nı Ziyaret Etti

Erzurum AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, Koop-iş Sendikası’nı Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim