• BIST 8718.11
  • Altın 2242.741
  • Dolar 32.3254
  • Euro 35.1547
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

Erzincanspor’un hedefi PTT 1. lig

Erzincanspor’un hedefi PTT 1. lig
Anagold 24 Erzincanspor devre arasında transfer ettiği futbolcular için imza töreni düzenledi.

Anagold 24 Erzincanspor devre arasında transfer ettiği futbolcular için imza töreni düzenledi. Kulüp Başkanı Ahmet Tanoğlu imza töreni esnasında bazı açıklamalarda bulunarak özellikle taraftar gruplarına birleşin çağrısı yaptı.

Anagold 24Erzincanspor Kulüp Başkanı Ahmet Tanoğlu, 3. Ligde en iyi transferleri yaptıklarını ifade ederek, Play-Off'un dahi kendileri için başarısızlık olacağını söyledi.

İmza töreninde konuşan Tanoğlu, birinci devrede performansı iyi olmayan bazı oyuncular ile yollarını ayırdıklarını ve şampiyonluk yolunda çok önemli transferler yaptıklarını söyledi.

Tanoğlu; "İkinci devre hazırlıklarını Antalya'da kamp yaparak geçirdik. Birinci devrede istediğimiz sonuçları alamasak da yukarıdan kopmadık. Lider ile aramızda 3 puan fark ile birinci devreyi kapattık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizlerle beraber olan ve bizlerden ayrılan bütün futbolcularımıza da teşekkür ediyorum. Ama tabii ki bizim hedefimiz açık ara şampiyon olmak. O nedenle performansını tam yüzde yüz veremeyen arkadaşlarla yollarımızı ayırdık. Şu an 3. Ligde en iyi transferleri biz yaptık. İnşallah bu yaptığımız transferlerle takıma katkı verir uyum sağlar, açık ara şampiyon oluruz. Hedefimiz sadece şampiyonluk. Play-Off oynasak dahi bizim için başarı değil başarısızlıktır. İçeride dışarıda 3 puan alıp açık ara şampiyon olmak istiyoruz. Biz yönetim olarak elimizden gelen her şeyi sergiliyoruz. Her türlü fedakârlığı yapıyoruz. İnşallah futbolcu kardeşlerimiz de üzerlerine düşeni fazlasıyla yapacak ve Erzincan'ı bir üst lige çıkaracağız" dedi.

Hedef PTT birinci lig

Hedeflerinin sadece 2. Lig olmadığını sözlerine ekleyen Tanoğlu; "Bir üst lige çıkmak da yetmiyor bizim için. Hedefimiz PTT liginde oynamamız. Onun için biz fedakârlıktan çekinmiyoruz. Erzincan halkından da, Erzincan seyircisinden de destek bekliyoruz" dedi.

Taraftar gruplarına birleşin çağrısı

Taraftar gruplarının bazı olumsuz davranışlar sergilediğini dile getiren Tanoğlu; "Şunu da söylemek istiyorum, malumunuz şu anda Erzincan'da 3 taraftar grubu var. Biz bundan rahatsız oluyoruz. Çünkü biri takımı ateşlerken diğeri takımın motivesini bozuyor. Onun için bu taraftar gruplarına da sesleniyorum ve diyorum ki hepiniz bir araya gelin, tek bir çatı altında birleşin, Erzincan Spor'u layık olduğu yere getirelim" dedi.

Yapılan açıklamaların ardından transfer edilen 10 futbolcu imza attı. Sözleşmelerini imzalayan futbolcular şampiyonluk sözü verdiler.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim