• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Erzincan Emitt’te Göz Dolduruyor

Erzincan Emitt’te Göz Dolduruyor
Dünyanın en büyük beşinci turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında yerini alan Erzincan, yöresel ürünler ve turizm stantları...

Dünyanın en büyük beşinci turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında yerini alan Erzincan, yöresel ürünler ve turizm stantları ile yoğun ilgi görüyor.

Dünya'nın en büyük fuarlarından birisi olan EMİTT'e katılan Erzincan, kurduğu stantlarla kültürel özelliklerini ve yöresel tatlarını yerli ve yabancı ziyaretçilerine tanıtıyor. Ziyaretçileri ağırlayan Vali Süleyman Kahraman ve Eşi Muhsine Kahraman, Erzincan'ın gezilip görülmesi gereken çok sayıda tarihi ve turistik mekanlara sahip olduğunu anlattılar. Erzincan Stantlarını ziyaret eden diğer illerin Vali ve Belediye Başkanlarını da ağırlayan Vali Süleyman Kahraman ve Muhsine Kahraman, gelen her misafir için Erzincan'ın yöresel ürünlerinin içinde bulunduğu hediye paketleri takdim ettiler. Daha sonra iadeyi ziyaretlerde bulunan Vali Kahraman ve Eşi, gittikleri stantlarda Erzincan'dan bahsederek, Kayak Keyfinin Erzincan'da mutlaka yaşanması gerektiğini, Erzincan'a ait tüm kültürel ve doğal güzelliklerinin yerinde görülmesi gerektiğini vurgulayarak; "Erzincan anlatılmaz yaşanır. Herkesi Erzincan'a bekliyoruz" dediler.

ERZİNCAN STANDTLARINA AKIN AKIN

Fuarda kurulan Erzincan Standı ile birlikte yöresel ürünlerin yer aldığı ayrı stantlar renkli görüntüsüyle ve çeşitliliği ile en çok dikkat çeken stantlar arasında yer alıyor. Stantta yörenin meşhur lezzetlerinden tulum peyniri, ceviz, tava leblebisi, pestil ve ekşisu ziyaretçilere ikram edilirken, yörede özenle hazırlanan bakır el işlemeli ürünlerde ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Bunların yanı sıra Erzincan'ın önemli turizm potansiyeline sahip olan Ergan Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi için kurulan ayrı bir stantta merkezin tanıtımı yapılıyor. Erzincan ürünlerinin satışının yapıldığı stantlara vatandaşlar adeta akın ediyor.

Fuarın ikinci gününde yoğunluk devam ederken ayrıca Erzincan Stantlarını ziyaret eden Erzincan AK Parti Milletvekili Sebahattin Karakelle ve Vali Yardımcısı Fatih Kaya, stantları bir biri gezerek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Milletvekili ve Vali Yardımcısı, stantları ziyaret için gelen vatandaşlarla sohbet ederek, kendilerini Erzincan'a davet ettiler.

Erzincan Emitt’te Göz Dolduruyor

Erzincan Emitt’te Göz Dolduruyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim