• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

Erzincan AK Parti Teşkilatından Kılıçdaroğlun’a Suç Duyurusu

Erzincan AK Parti Teşkilatından Kılıçdaroğlun’a Suç Duyurusu
AK Parti Erzincan İl Teşkilatı, Cumhurbaşkanı'na söylediği sözler nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyusunda bulundu.

AK Parti Erzincan İl Teşkilatı, Cumhurbaşkanı'na söylediği sözler nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyusunda bulundu.

Erzincan AK Parti İl Teşkilatı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 16 Ocak 2016 tarihindeki CHP 35. Olağan Genel Kurultayı ve 19 Ocak 2016 tarihindeki CHP Grup Toplantısında yaptığı konuşmalar ile sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar için Erzincan Adliye Sarayında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için suç duyurusunda bulunduklarını açıklayan Erzincan AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun her satır başında birilerine hakaret etmeyi kendilerine gelenek edindiklerini belirterek, şunları kaydetti; "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yapmış olduğu hakaretlerden dolayı kendisine dava açtık. Bütün teşkilat mensuplarımız insanların birbirlerine hakaret etmemesi siyaset yapacaksa da üslubuna göre yapmasından yanadır. Bu sebeple birileri de hakaret ediyorsa kanun karşısında gerekli cezaya çaptırılması, bunun ifadesi verilmesi anlamında davacı olduk. Türkiye genelinde birçok arkadaş bu konu ile ilgili Sayın Cumhurbaşkanımıza yapılan bu hakaretleri bunun karşılıksız kalmayacağını bu milletin Cumhurbaşkanına sahip çıkacağını ifade ederek bugünde Erzincan teşkilatı olarak görevimizi yerine getiriyoruz. En son yaptıkları kongrede Kılıçdaroğlu her satır başında birilerine hakaret etmeyi kendilerine gelenek edindiler. Bu üslupla siyasetin yapılamayacağı kendi içlerinde de eski genel başkanları ifade etmeye başladı. "dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim