• BIST 8766.62
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Ertuğrul Sağlam’dan transfer değerlendirmesi

Ertuğrul Sağlam’dan transfer değerlendirmesi
Yeni sezon hazırlıklarını Düzce'de sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor'da takımdaki son durum ve transferle ilgili açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ertuğrul...

Yeni sezon hazırlıklarını Düzce'de sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor'da takımdaki son durum ve transferle ilgili açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, "Tam istediğimiz düzeyde olmasak da başladığımız noktadan çok daha ilerideyiz. Fiziksel gelişimimiz, oyuncu kadromuz, beklediğimiz transferler, bunların hepsini toparladığınız zaman yüzde 50'lik bir noktadayız" dedi.

Düzce kampında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, kamp ve transfer konularında değerlendirmelerde bulundu. Fiziksel olarak başladıkları noktanın çok ilerisinde bulunduklarını belirten Sağlam, "Tam istediğimiz düzeyde olmasak da başladığımız noktadan çok daha ilerideyiz. Bu süreçte hem oyuncularımızı fiziksel olarak hazırlarken hem de oyun anlayışımız, felsefemiz ve sistemle alakalı da çalışmalar yapıyoruz. Oyuncularımız bunu çok iyi alıyorlar. Son Boluspor maçında şunu gördük ki, istediğimiz noktada olmasak da ciddi anlamda bir aşama kaydettiğimizi görüyoruz" dedi.

"Cissokho ile bir noktaya geldik"

Transfer görüşmelerinde sol bek oyuncusu Cissokho ile anlaşmaya yakın olduklarını da kaydeden Sağlam, "Transferle alakalı takviye çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah birkaç gün içerisinde 1-2 oyuncuyu daha takıma katabilirsek ki, şu anda takımda defansın ortasına, sol beke, bu bölge için Cissokho ile biliyorsunuz bir noktaya geldik. Bu da biterse, ön bölgeye, forvete, orta sahaya ve defansın ortasına ciddi, takıma direkt katkı sağlayacak oyuncuları koymamız gerekiyor. Onu yaparsak tabi takımımız kalite olarak da belli bir seviyeye çıkmış olur" ifadelerini kullandı.

"Biz bardağın dolu tarafından bakıyoruz"

Tecrübeli teknik adam yeni stadın ilk iç saha maçına yetişip yetişmeme durumu, tesislerin henüz hazır olmaması gibi konuları da sorun etmediklerini ifade ederek, "Biz bardağın dolu tarafından bakıyoruz. Yani önümüzde ciddi avantajlarımız da var. Bir defa bunları sıralayacak olursak, öncelikle taraftarın, şehrin ve Yeni Malatyaspor'u sevenlerin 12 yılık bir özlemden sonra tekrar Süper Lig'e gelmelerinden kaynaklanan ciddi anlamda bir ilgi var. Bu bizim için çok önemli bir olay" dedi.

"Yüzde 50, yüzde 60'lık bir noktadayız"

Sağlam, fiziksel gelişim, oyuncu kadrosu ve transfer konusunda kafasındaki şablonun yüzde 50'lik bölümünün oluştuğunu belirterek, "Fiziksel gelişimimiz, oyuncu kadromuz, beklediğimiz transferler, bunların hepsini toparladığınız zaman yani yüzde 50'lik bir noktadayız. 15-16 günlük bir zaman var ve çok uzun bir zaman değil. Bu çok kısa zaman içerisinde eksiklerimizi de giderip, lige hazır hale gelmeye çalışacağız" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim