• BIST 9099.63
  • Altın 2325.507
  • Dolar 32.3719
  • Euro 35.0404
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Ertuğrul Sağlam: 'Mağlubiyeti hak etmedik'

Ertuğrul Sağlam: 'Mağlubiyeti hak etmedik'
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş karşısında alınan mağlubiyeti hak etmediklerini söyledi.

Yeşil-beyazlı takımın teknik patronu Ertuğrul Sağlam, 1-0 mağlubiyetle biten Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı değerlendiren tecrübeli çalıştırıcı, “Bugün karşımızda geçtiğimiz sezonki oturmuş kadrosunun içine bir kaç iyi oyuncuyu eklemiş sezon başından beri iyi futbol oynayan bir takım vardı. Böyle bir takım karşısında kazanma odaklı oyun oynamak çok kolay değil. Oyuncularım gerçekten bugün iyi mücadele ettiler. Oyun anlayışları kazanacak düzeydeydi. İlk devre maçın başında verdiğimiz bir pozisyon, ikinci devre oluşan iki karambol vardı. Defansta oyuncularımızı görevini yerine getirdi. 

Pozisyonlarımız vardı. Aslında pozisyonları iyi değerlendirebilseydik sonuç farklı olurdu. Ben oyuncularımızın iyi mücadelesinden memnunum. Şunu sezon başından beri söylüyoruz. Maalesef biz sıfırdan bir takım yapmaya çalışıyoruz. Dolayısıyla sıkıntılarımız oluyor. Hatalarımızı azaltmaya çalışıyoruz. Bugün şunu gördük ki, bu takım artık doğru bir yola girmiş. Bugün diyelim ki maç 0-0 bitti. Bir puan alacaktık. Bir puan kaybetmiş olabiliriz. Bu mücadeleyi, bu oyunu sürdürürsek kaybettiğimiz puanlardan çok daha fazlasını kazanabiliriz. Mağlubiyeti hak etmedik. Mücadele açısından güzel bir karşılaşma oldu. Beşiktaş'ı da tebrik ediyorum” diye konuştu.

“HAKEM İYİ NİYETLİ MAÇ YÖNETTİ”

Hakemin performansı ile ilgili sorulan soruya Sağlam, “Şenol hoca, Quaresma konusunda orada uyandı. O pozisyon belki geçti ama sonra rahat sarı kart görebilirdi. Hakemlerle alakalı birkaç maç sıkıntı yaşadık. Skora etki edecek hatalarla karşılaştık. Bu maçta çok fazla söyleyecek bir şey yok. İyi niyetle maçı yönetti. Hataları mutlaka olmuştur” şeklinde cevapladı.

“ATMOSFER GERGİN OLUYOR”

Gökhan Töre ile maç sonrasında arasında geçen gerginliğin sorulması üzerine Sağlam, "Atmosfer gergin oluyor. Biraz dikkatli olmak gerekiyor. Bir söz, tribüne bakış bile altından kalkılamayacak sıkıntılara yol açabiliyor. Başka bir sıkıntı olmadı. Futbolda böyle şeyler olur. Keşke olmasaydı ama dikkatli olmak lazım" açıklamasını yaptı.

“GÖKHAN ÖZÜR DİLEMEDİ”

Bir basın mensubunun, ‘Sizden özür diledi mi?’ şeklindeki sorusuna Sağlam, “Yok. Ben, bu sene aksine diğer senelere nazaran çok daha sakinim” şeklinde cevapladı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim