• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 19 °C

Erteleme Maçında Golsüz Eşitlik

Erteleme Maçında Golsüz Eşitlik
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup'ta Malatya Yeşlyurtspor-Adıyaman 1954 takımları arasında 24 Ocak'ta Malatya'da oynanması gereken ancak kar yağışı nedeniyle...

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup'ta Malatya Yeşlyurtspor-Adıyaman 1954 takımları arasında 24 Ocak'ta Malatya'da oynanması gereken ancak kar yağışı nedeniyle tatil edilen müsabakada 13.30'da oynandı.

2. Grup'ta Malatya Yeşilyurtspor, erteleme maçında şampiyonluk iddiası bulunan Adıyaman 1954 Spor ile karşı karşıya geldi ve müsabaka başladığı gibi 0-0 sonuçlandı. Yeşiltepe 1 Nolu sahada oynanan karşılaşmada net pozisyonlar bulan konuk takım Adıyaman 1954, bu pozisyonları gole çeviremedi. Zaman sertlik dozunun yükseldiği karşılaşma başladığı gibi golsüz eşitlikle sona erdi. Alınan bu sonuçla Malatya Yeşilyurtspor, 23 puanla 6.sıradaki yerini korurken, Adıyaman 1954 takımı ise 34 puanla ikinci sırada yer aldı. Müsabaka sonrası iki takım teknik adamları açıklamalarda bulundular.

-"SON 10 DAKİKADA GOLÜ BULABİLİRDİK"

Malatya Yeşilyurtspor teknik direktörü İsmail Tekin yaptığı açıklamada, "Bugün güçlü bir rakibe karşı oynadık. Futbolcularım iyi bir mücadele sergilediler. Onlar şampiyonluk mücadelesi veriyorlar ama bugün bize karşı çok zorlandılar. Tabi gönül isterdi ki bugün biz de şampiyonluk mücadelesi veren bir takım olarak sahada yer alabilseydik keşke. Fırsatta yakaladık. Tabi bunun neticesinin galibiyet olması lazımdı. Bir tek gol eksikti. Son dakikalarda bunu değerlendiremedik. Adıyaman son anlarda doldur boşalt yaptı ve gerilerinde çok büyük boşluklar vardı. Ele geçen fırsatı pas hatası yapmadan kullanabilseydik son 10 dakikada golü bulabilirdik. Ama sonucunda Malatya Yeşilyurtspor takımı eğer şampiyonluğa oynayacaksa, bu mücadelenin içerisine tabi golü de katması lazım. Onun hazırlıklarını da yapıyoruz" dedi.

-"ALDIĞIMIZ PUAN KENDİ ADIMIZA MUTLU EDİCİ"

Adıyaman 1954 Spor'un teknik direktörü Telat Özden ise, "Elaziz Belediyespor karşısındaki iyi oyunumuzun karşılığını alamadık. Onun devamında stres ve sıkıntı bugün üst seviyedeydi. Maalesef istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Aldığımız puan kendi adımıza mutlu edici. 3 puan salsaydık, kaybettiğimiz Elaziz Belediyespor maçının avantajını yeniden kendi lehimize çevirecektik. Ama maalesef olmadı. Bu saatten sonra yapılacak bir şey yok. Liderin 2 puan gerisindeyiz. Önümüzde 9 maçımız var" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim