• BIST 8886.87
  • Altın 2239.383
  • Dolar 32.3397
  • Euro 35.1137
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C

Ertekin: "Yönetim kurulu bırakırsa ben de bırakırım"

Ertekin: "Yönetim kurulu bırakırsa ben de bırakırım"
Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, yönetim kurulunun gitmesi durumunda kendisini de bırakacağını söyledi.

Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, yönetim kurulunun gitmesi durumunda kendisini de bırakacağını söyledi.

Bandırmaspor Yönetim Kurulu ve takımın teknik direktörü İsmail Ertekin basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Maç öncesinde 4 futbolcunun kadro dışı bırakılmasını değerlendiren Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, "2 tane arkadaşımızı kulüp aleyhine hareketlerinden ve konuşmalarından dolayı yönetim kuruluna kadro dışı bırakması için gerekli şekilde rapor verdim. Diğer bir arkadaşımız sosyal yaşantısı Bandırmaspor Kulübü'ne yakışmayacak şekilde yaşantısı olduğu ve kötü örnek oluşturduğu için, diğer bir arkadaşımızı da şu anda affettiğimiz arkadaşımız bireysel hatalar yaptığı için onu affettik. Affettiğimiz arkadaşımızın isimini söyleyebilirin ismi Furkan Soyualp'tır. İsmail Ertekin asla ve asla kanıtsız ve olayın tam içeriğini bilmeden asla ceza vermez" dedi.

Bandırmaspor'un uyumlu bir takım olduğunu söyleyen Ertekin, "Genel anlamda baktığınızda Bandırmaspor sezon başında uyumlu bir takımdı. Bu kadro dışı pozisyonunda kalan arkadaşlarım en büyük sorunu zaten oradan kaynaklandı. Takım bütünlüğünü bozma adına bu tür olayda bulunmaları da son iki maça kadardır. Her şey yolunda olarak gözüküyor baktığınız zaman. Puan olarak gözükmeyebilir ama genel anlamda baktığınızda işler yolunda. Bizler de elimizden gelen tüm gayretleri başkanım ve yönetim kurulu ve bizler takımı tekrar bu psikolojik durumdan kurtarıp normal mücadele eden, savaşan bir hale getirmek için gerekli çabaları sarf ediyoruz. Bu takıma güveniyorum. Yönetim kurulu biz gidiyoruz derlerse ben de onlarla birlikte bırakırım. Onlar gitmez ise ben de kalırım" şeklinde konuştu.

"Buradan daha güzel bir kulüp bulunamaz"

Şu anda Türkiye'deki en doğru kulübün Bandırmaspor olduğunu savunan Ertekin, "Bu ligde en doğru yapılanmayı yapan, ödemesini ve kulüpçülüğü yapan insanlar burada. Buradan daha güzel bir kulüp bulunamaz" dedi.

Elmastaş: "Maddi sıkıntılar yaşıyoruz"

Destekler çok az da olsa kimseden fazla destek göremediklerini ve randevu taleplerine cevap bulamadıklarını dile getiren Bandırmaspor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş, "Bandırma sanayicisinden, esnafından, tüccarından ve fabrika sahiplerinden destek almamıza ve alamamıza, randevu taleplerimize cevap bile vermemelerine rağmen elimizden geldiğince tüm yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber tüm futbolcularımıza verdiğimiz çekleri ve senetleri ödeyerek sözümüzü yerine getirdik şu ana kadar. İnşallah sezon sonuna kadar da aynı şekilde ödemelerimizi yerine getireceğine inanıyoruz. Her kulüp gibi biz de maddi sıkıntılar yaşıyoruz. Geçen seneki dönemde de aynı idik. En yüklü ödemeler sezonun ikince veye üçüncü aylarında olur. Eylül, Ekim ve Kasım aylarında olur. Çok şükür geçen sene ve bu senede Ekimi'de atlattık. Allah'a şükürler olsun ki borcumuz yok. Türkiye'de şu anda günü geçmiş borcu olmayan Süper lig ve TFF 1. Lig içinde bulunan 36 takım arasında günü geçmiş, teknik ekibine, piyasaya borcu olmayan yegane kulüplerden bir tanesidir Bandırmaspor. Bu sadece yönetim kurulu ve bizden önceki yönetim kurullarının başarısıdır" dedi.

"Bandırmaspor'un 2017-2018 sezonu puan silinmeden geçecek sezonlardan biri"

Takımlardan puan silme olayının çok kötü olduğunu söyleyen Elmastaş, "Süper ligde, 1. ligde, 2. ve 3. liglerde her yıl Mart ayının sonuna kadar kulüpler lisansa göstermeli adlı bir dosya oluştururlar. Bütün mali kriterler, sigorta borçları, vergi borçları, futbolcuların alacakları, borçları, sözleşmeleri, alt yapıdan kaynaklı gelecekteki gelirlerinizle ilgili her türlü bilgiyi verdiğiniz bir rapor hazırlanır. 31 Mart itibariyle verilir. Bu üç puanlar öncelikle bu kriterleri sağlayamamış, lisanslarını zamanında yerine getirememiş kulüpler için. Elazığspor'un 12 puanı silindi. Bu da geçmiş dönemlerdeki futbolcuların alacaklarıyla ilgili olan bir durum. Hem federasyon hem de FIFA nezdinde açmış olduğu davaların sonucundan kaynaklanıyor. Bu borçlarla ilgili bir sene sonra ortaya çıkıyor. Bu demektir ki Bandırmaspor'un 2017-2018 sezonu da puan silinmeden geçecek sezonlardan bir tanesidir" dedi.

Ertekin: "Yönetim kurulu bırakırsa ben de bırakırım"

Ertekin: "Yönetim kurulu bırakırsa ben de bırakırım"

Ertekin: "Yönetim kurulu bırakırsa ben de bırakırım"

Ertekin: "Yönetim kurulu bırakırsa ben de bırakırım"

Ertekin: "Yönetim kurulu bırakırsa ben de bırakırım"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim