• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Ersun Yanal'dan futbolculara öğütler

Fenerbahçe Teknik Direktörü Yanal, antrenman öcnesi oyuncularına önemli açıklamalar yaptı.
Fenerbahçe, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Bugünkü idman öncesi takımla toplantı yapan Ersun Yanal, futbolcu performans değerlerini göstererek Avrupa futbolu ortalamalarıyla karşılaştırdı.
 
Daha sonra futbolcuların ulaşabilecekleri kapasiteleri de futbolcularıyla paylaşarak onları gerçek kapasitelerine ulaştırmak için çalıştıklarını söyledi. Yanal futbolculara şu mesajları verdi:
 
"BUGÜN SOW, YARIN BAŞKASI"
 
"Ligde her maç çok önemli. Giderek yükselen bir grafiğimiz var. Bireysel kalitemizi, yüksek mücadele isteğiyle, koşu kalitemizle, takım oyunuyla birleştireceğiz ve her geçen gün daha iyi olacağız. Hepiniz çok kaliteli oyuncularsınız ama biliyorsunuz kural gereği her hafta 6 yabancı futbolcu kadroda yer alabiliyor. Kural gereği kadro dışında bırakmak zorunda kaldığım futbolcularım için ben onlardan daha çok üzülüyorum. Bugün Sow dışarda kalır, yarın başka futbolcum kalacak. Kararlarımı performans kriterlerinizi değerlendirerek objektif, adil ve eşit veriyorum.
 
Türk oyuncularımız için de geçerli olmak üzere; bu takımda oynayan-oynamayan sorunu yaşamak istemiyorum. Biz bir takımız, hep birlikte kazanacağız, hep birlikte yürüyeceğiz.
 
"SADECE FUTBOLUMUZU KONUŞACAĞIZ"
 
Sizinle her zaman iletişime açığım, tüm konuları kendi içimizde konuşarak halledeceğiz. Takım içi bir konuyu dışarıya taşımakla iyi bir şey yapmış olunmaz. Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istemeyenler sizin en küçük bir açıklamanızı kullanarak takımı yıpratmaya çalışır. Sow örneğinde de öyle yapmadılar mı?
 
Bugünün futbolunun gereklerini yerine getirenler, antrenmanlarda iyi çalışanlar, takım içinde sorumluluk alanlar doğal olarak daha çok forma şansı bulacak.
 
Biz sadece kendimizi, kendi futbolumuzu konuşacağız rakiplerimizin puan kayıplarına bakmayacağız. Şampiyonluğa odaklanan bir takım sadece en iyiyi ortaya koymak için çalışır.
 
Siz birlik ve dirlik içinde olduğunuz zaman Fenerbahçe'nin önüne kimse geçemez. Şampiyon biz oluruz, olacağız."
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim