• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 24 °C

Ersoy Yaşlıları Ziyaret Etti, Hayır Dualarını Aldı

Ersoy Yaşlıları Ziyaret Etti, Hayır Dualarını Aldı
Balıkesir'in Havran İlçesinde Yaşlılar Haftası nedeniyle Belediye Başkanı Emin Ersoy Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri...

Balıkesir'in Havran İlçesinde Yaşlılar Haftası nedeniyle Belediye Başkanı Emin Ersoy Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri eşleri ile Şerife ve Ali Soylu Huzurevini ziyaret ederek yaşlılara karanfil dağıttılar.

Başkan Emin Ersoy, yaşlıların kültür ve medeniyet değerlerini bu güne taşıdıklarını, yarınlara ulaşması için büyük gayret sarf ettikleri söyledi. Başkan Ersoy, "Bir toplumun hafızasını ve bilgi birikimini yansıtmaları yönüyle toplum ve aile hayatımızın en kıymetli hazineleri olan yaşlılarımız, kültür ve medeniyet değerlerimizi dünden bugüne taşıyıp, yarınlara ulaşması için ömür boyu büyük gayret sarf etmişler ve bu gayretler sonucu oluşan tecrübeleriyle de bugünümüzü aydınlatmışlardır. Türk toplumunun geçmişten günümüze taşıdığı en önemli toplumsal özelliklerden birisi yaşlılara olan sevgi ve saygısıdır. Büyüklere saygıyı küçüklere sevgi anlayışıyla birleştiren milletimiz, bu anlayışla sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı, toplumsal huzuru ve milli birliği güçlü tutmayı başarmıştır. Yaşlısına sahip çıkmayan, hürmet etmeyen ve saygı göstermeyen bir toplumun geleceğinin güven içinde olması mümkün değildir. Unutmamak gerekir ki bugünün yaşlıları geçmişte toplumsal yaşamın her alanında önemli hizmetlerde bulunmuş ve görevi kendilerinden sonra gelenlere devretmişlerdir. Unutmayalım ki bir gün herkes yaşlanacaktır. Tüm büyüklerimizin yaşlılar haftasını kutluyorum. Millet ve şükran yaşam duygularımla yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı, sağlıklı ve mutlu günler temennisi ile sevgi ve saygılarımı sunuyor, ellerinden öpüyorum" dedi. Ersoy "İşlerimin yoğunluğu nedeniyle sürekli gelemeyebilirim ancak sizlerin durumları ile ilgili her zaman yetkililerden bilgi alıyorum. Huzurevi Müdiresi Yasemin Ertuğ "Yaklaşık 12 yıldır Huzurevi müdiresi olarak burada çalışmaktayım. Mutluyum huzurluyum Belediye kontrolünde olduğu için her türlü desteği eksiksiz olarak Belediyemiz karşılamakta. Belediye Başkanımız Emin Ersoy çok teşekkür ederim" dedi. Huzurevi sakinleri ise yaptıkları konuşmalarda "Bizler burada evimizde gibiyiz. Belediye Başkanımız sürekli gelip ziyaret ediyor. Bizlere özel bir günde yanımızda olduğunuz için Allah sizlerden razı olsun" dediler.

Ersoy Yaşlıları Ziyaret Etti, Hayır Dualarını Aldı

Ersoy Yaşlıları Ziyaret Etti, Hayır Dualarını Aldı

Ersoy Yaşlıları Ziyaret Etti, Hayır Dualarını Aldı

Ersoy Yaşlıları Ziyaret Etti, Hayır Dualarını Aldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim