• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Ersoy: Devletin ve milletin bekası konusunda hiçbir kompleks taşımıyoruz

Ersoy: Devletin ve milletin bekası konusunda hiçbir kompleks taşımıyoruz
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye Milletvekili Doç. Dr. Ruhi Ersoy, devletin ve milletin bekası konusunda MHP olarak siyasi irade ile hiçbir kompleks...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye Milletvekili Doç. Dr. Ruhi Ersoy, devletin ve milletin bekası konusunda MHP olarak siyasi irade ile hiçbir kompleks taşımadıklarını belirterek, "Türkiye Cumhuriyeti önemli bir süreçten geçiyor. Bu geçiş süreci bugün bizlerin çok farkına varılmasa da tarihe dönüp bakıldığında hayati bir önemi olduğunu tarih kitaplarının yazacağı bir dönemden geçiyoruz. Bizler Memleketin bekası, milletin geleceği konusunda nefis yaparak bizim partimiz şunu yaptı, bunu yapmadı söyleminden çok devletimiz ve milletimiz için lazım olan fikirlerde ve yaptıkları hayırlı işlerde devleti yönetenlerin yanında yer almaktır." dedi.

Ersoy, TÜMSİAD Osmaniye Şubesini ziyaret etti. Burada TBMM'de verdiği kanun teklifleri ve soru önergeleri hakkında bilgi veren Ruhi Ersoy, "Osmaniye'ye Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nun açılması için girişimlerim ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile de temaslarım oldu. Bu kurumun ilimize açılması durumunda her yıl 40-60 Milyon TL kaynak Osmaniye'ye aktarılacak. Osmaniye Devlet Hastanesi'nin Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne dönüştürülmesi ile Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi bünyesinde de Tıp Fakültesi kurulması için yol gösterici bir rapor hazırladım. Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren firmaların merkezleri Osmaniye olmadığı için bu kuruluşların devlete ödediği vergiden pay alamıyoruz. Osmaniye'ye Gümrük Müdürlüğü kurulması ihracat yapan firmalardan dolayı kentimiz önemli bir gelire kavuşacak. Bunun kurulması için girişimlerim ve temaslarım oldu." diye konuştu.

Doç. Dr. Ruhi Ersoy, seçildikten sonra geçen 5 ayda yaptıkları ve yapmaya çalıştıklarının yer aldığı dosyayı TÜMSİAD Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş'e teslim etti.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim