• BIST 9567.85
  • Altın 2479.165
  • Dolar 32.4759
  • Euro 34.5634
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 28 °C

Ersel Uzgur: "Hamzaoğlu’nun Kadrosunda Yer Almak Gibi Bir Düşüncem Olmadı"

Ersel Uzgur: "Hamzaoğlu’nun Kadrosunda Yer Almak Gibi Bir Düşüncem Olmadı"
Bursaspor Teknik Sorumlusu Ersel Uzgur, yeşil-beyazlı takımın yeni teknik patronu Hamza Hamzaoğlu'nun kadrosunda yer almak gibi bir düşüncesinin olmadığını...

Bursaspor Teknik Sorumlusu Ersel Uzgur, yeşil-beyazlı takımın yeni teknik patronu Hamza Hamzaoğlu'nun kadrosunda yer almak gibi bir düşüncesinin olmadığını söyledi.

Bursaspor Teknik Sorumlusu Ersel Uzgur, Hamza Hamzaoğlu'nun kendisi ile çalışmayı düşünmemesi üzerine yazılı açıklama yaptı. Hiç bir zaman görevden kaçmayacağını ifade eden Uzgur, "Kulübüm için, çocukluğumdan itibaren formasını giymekten ve hem futbolcu hem de teknik adam olarak hizmet etmekten büyük onur duydum. Bana ihtiyaç duyduğu her dönemde, şartlar ne olursa olsun sorumluluk almaktan hiçbir zaman kaçmadım ve ömrümün sonuna kadar da kaçmayacağımın bilinmesini istiyorum. Nitekim, ekibinde yer aldığım Ertuğrul Sağlam hocamın ayrılmasının ardından, değerli başkan ve yönetim kurulumun isteği doğrultusunda, zor zamanda gözümü kırpmadan takımımla ilgili sorumluluklarımı yerine getirmek için çalıştım. Bu görevi bana teklif ettiklerinde, başkan ve yöneticilerime herhangi bir koşul öne sürmediğim gibi, başarılı olmak ve Bursaspor'u puan ve oyun olarak hak ettiği noktaya taşımak için elimden geleni yapacağımı, ancak önümüzdeki süreçte bir teknik direktörle anlaşılması durumunda istifa edeceğimi ve yeni teknik kadro içinde bir görev beklentimin olmadığını açık açık kendileriyle paylaştım" dedi.

"HAMZAOĞLU'NUN BAŞARILI OLMASINI İSTERİM"

"Bütün samimiyetimle ve içtenlikle başarılı olmasını istediğim Sayın Hamza Hamzaoğlu'nun kadrosunda yer almak gibi bir düşüncem olmadığını, Bursaspor kamuoyunun bilmesini istiyorum" şeklinde konuşmasına devam eden Uzgur, "Teknik adam değişikliğinin ardından, yeni bir ekibin, futbolcu kadrosu başta olmak üzere, bazı konularda fikir danışma ihtiyacı hissetmesi durumunda, kendilerine seve seve bilgi verebileceğimi de futbol şube sorumlumuzla paylaştım. Ancak dünkü gelişmeler ve açıklamalar esnasında, kamuoyunda yanlış anlamaya meydan verebilecek şekilde, yeni teknik ekipte düşünülmediğime dair sarf edilen sözler ve basında yer alan haberler üzerine, bu açıklamayı camiamızla paylaşma ihtiyacı hissettim. Hayatımı adadığım Bursasporumuzun bu zor günleri aşacağına yürekten inanıyor ve saygılar sunuyorum" şeklinde konuştu.

Ersel Uzgur:

Ersel Uzgur:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim