• BIST 9089.86
  • Altın 2324.204
  • Dolar 32.3601
  • Euro 34.9277
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Ersan Gülüm: Rhodolfo'dan sonra bir kaç hafta bekleyebilirdim

Ersan Gülüm: Rhodolfo'dan sonra bir kaç hafta bekleyebilirdim
Beşiktaş'tan Çin'in Hebei China Fortune takımına transfer olan Ersan Adem Gülüm, Çin'e seyehati öncesinde yaptığı açıklamada, Rhodolfo'nun sakatlanmasının...

Beşiktaş'tan Çin'in Hebei China Fortune takımına transfer olan Ersan Adem Gülüm, Çin'e seyehati öncesinde yaptığı açıklamada, Rhodolfo'nun sakatlanmasının kendi transferinden önce olması dıurumunda, "Kulüpler anlaşsaydı eğer birkaç hafta daha bekleyebilirdim." İfadesini kullandı.

Bugün öğlen saatlerinde Atatürk Havaalanı'ndan aktarmalı olarak Çin'e hareket eden eden Ersan burada gazetecilerin sorularını cevapladı.

'BAKARSIN HOCA OLARAK BİLE DÖNEBİLİRİM'

İlk olarak Beşiktaş'tan güzel anılarla ayrıldığını ve belki bir gün Beşiktaş'a hoca olarak bile dönebileceğini belirten Ersan, "Bir yandan mutluyum bir yanda da üzgünüm tabii. Beşiktaş'ta çok güzel anılarım geçti. 6 yılımı emeğimi verdim Beşiktaş'a. Bu Türkiye maceram şimdilik bitti. 10 – 11 yıl iyi kötü maceram geçti." diyerek, şöyle konuştu:

"Şimdi eşimle birlikte Çin'e uçacağım ve yeni macera başlıyor olacak. Hayat devam ediyor. İnşallah Beşiktaş gibi güzel anılarım olur. Beşiktaş taraftarına çok teşekkür ediyorum. İyi günde de kötü günde de hep yanımda oldular. Kulübüm Beşiktaş'ın kapılarının her zaman bana açık olduğunu düşünüyorum. Bu futbol ve kariyerimin sonunda bakarsın buraya hoca olarak gelebilirim. Tabii önce hoca olmaya da karar vermek lazım orası da ayrı bir durum. Güzel ayrıldığımı düşünüyorum buradan. Camiamıza sizlere hepinize hakkımı helal ediyorum. İnşallah siz de edersiniz. İlk geldiğimde Beşiktaş'a 23 yaşındaydım çok gençtim. Sizleri eğer kırdıysam özür dilerim şimdiden."

"RHODOLFO 11 YIL ÖNCE DE BU SAKATLIĞI YAŞAMIŞ, ONU ATLATMIŞ BUNU DA ATLATIR"

Süper Lig'in 20. haftasında oynadıkları Gaziantepspor karşılaşmasının 19. dakikasında sakatlanan ve sahalardan en az 6 ay uzak kalacak Rhodolfo'nun durumunun sorulmasına ise tecrübeli savunmacı şöyle cevap verdi:

"Rhodolfo için çok talihsiz bir sakatlık oldu. Ben transfer olduğum zaman bir stoper sakatlanıyor. Bir yandan da televizyonlarda Ersan kalır mı diye haberler de çıkıyor. Artık bunun için geç oldu tabii. Rhodolfo çok karakterli düzgün bir kişi. Kendisi 11 yıl önce de bunu yaşamış ama onu atlattı bunu da atlatır. Taraftarın ve herkesin ona destek olması lazım."

Eğer Rhodolfo'nun sakatlığı sen transfer olmadan olsaydı, transafer için bekler miydin? Sorusuna ise başarılı futbolcu, "Kulüpler anlaşsaydı eğer birkaç hafta daha beklerdim. Ama patron onlar, onlar ne derse o. Yoksa ben beklerdim." cevabını verdi.

Ersan son olarak yeni kulübünün hedeflerinden bahsederek, "Çin'e bir çok yerden önemli transferler yapıldı. Benimle konuştuklarında yeni kulübümün amacının ligde ilk sezonda ilk 3'te sezonu bitirmek olduğunu söylediler. İnşallah dedikleri hedefe ulaşırız." dedi.

Ersan Gülüm: Rhodolfo'dan sonra bir kaç hafta bekleyebilirdim

Ersan Gülüm: Rhodolfo'dan sonra bir kaç hafta bekleyebilirdim

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim