• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 21 °C

Errani Kazandı, Jankovıc turladı

TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul 2013'ün bugünkü son maçı Sara Errani ve Jelena Jankovic arasında oynandı.
Azarenka'nın yenilmesiyle yarı finali garantileyen Jankovic, Errani'ye karşı iyi bir oyun çıkarmasına rağmen maçı iki sette de 6-4'lük skorlarla kaybetti. Teklerde elenmiş olarak maça çıkan Errani ise mücadeleyi sonuna kadar bırakmadı ve turnuvada ilk galibiyetini almış oldu. Maç 1 saat 41 dakika sürdü.
 
Sara Errani ve ortağı Roberta Vinci yarın çiftlerde Makarova / Vesnina ikilisine karşı günün son maçında karşılaşacak.
 
Oyuncuların basın açıklamaları ise şöyle:
 
Sara Errani
 
Kazanarak bitirdiğim için mutluyum. Jelena inanılmaz bir oyuncu, zaten yarı finalde oynayacak ve ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. En iyilerle oynuyorsunuz, bu yüzden her maç benim için çok önemli; elenmiş olsam da... İyi oynadığımı düşünüyorum. Burada olmak çok zor, bunu biliyorum. Fakat her maç mücadeleye hazırım. Ama benim için asıl önemli olan, her zaman söylediğim gibi: Mücadele etmek ve en iyisini yapmak için çabalamak. Yarın Roberta'yla çiftlerde yarı final oynayacağız. Yine her zamanki gibi iyi mücadele edeceğiz. İyi bir takımla karşılaşacağız. Geçen yıl çeyrek finalde elenmiştik ama bu kez oldukça motiveyiz ve maça hazırız.
 
Jelena Jankovic
 
Bu akşam iyi oynamak benim için çok önemliydi, fakat ne yazık ki biraz soğuk algınlığım vardı, bugün dışarıda biraz ayak tabanımı kötü hissetim; kısacası enerjim düşüktü. Bu tip bir maçta göstermem gereken yoğunluğu gösteremedim. Ve tabii ki yarı finalde olduğunuzu bilince yaklaşımınızda farklı oluyor. Yine de ne olursa olsun kazanmak istedim; fakat bu akşam hiçbir şey benden yana değildi. Bu gece dinlendikten sonra kendimi daha iyi hissedeceğimi umuyorum. Serena'ya karşı oynarken iyi hissetmek çok önemli. Her şeyden önce inanmak gerekiyor. İkinci olarak da her zaman oyunda kalmalısınız. Zekice oynamalı, gücünüzü kaybetmemelisiniz. Serena çok güçlü bir oyuncu, çok tecrübeli, gerçek bir şampiyon. Yarın en iyi performansımı göstereceğim.
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim