• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 19 °C

Ernak: Son 32’ye iyi başlamak istiyoruz

Ernak: Son 32’ye iyi başlamak istiyoruz
Banvit Basketbol Kulübü Başantrenörü Selçuk Ernak, Bandırma'da oynanacak olan Eurocup G Grubu ilk karşılaşması olan Banvit - Bayern Münih mücadelesi...

Banvit Basketbol Kulübü Başantrenörü Selçuk Ernak, Bandırma'da oynanacak olan Eurocup G Grubu ilk karşılaşması olan Banvit - Bayern Münih mücadelesi öncesinde yaptığı açıklamada, "Son 32'ye iyi başlamak istiyoruz." dedi.

Eurocup G Grubu ilk karşılaşması yarın Bandırma Karaali Acarspor Salonu'nda oynanacak. Banvit Başantrenörü Selçuk Ernak, karşılaşacakları Bayern Münih müsabakasına ilişkin gazetecilere açıklamalarda bulunurken, şunları söyledi:

"Yarın Almanya'nın Bayern Münih takımıyla kendi sahamızda Eurocup Kupası'nın son 32 turuna başlayacağız. Son 32 en zor turdur. Dolayısıyla burada en kuvvetli takımla başlayacak olmamız alacağımız sonuçlar açısından çok önemli. Öncelikle 4'lü gruplarda kendi sahamızda maç kaybetmek şansınızın azalmasına neden oluyor. Bayern Münih ile kendi sahamızda oynayacak olmamızda bu işin teselli tarafıdır."

Bayern Münih'in çok yetenekli ve geniş bir rotasyona sahip bir takım olduğunun altını çizen Ernak, "Bayern Münih öncelikle çok becerikli uzunların etrafında kurulmuş bir takım, onların arasındaki pas irtibatını durduramazsak bizim başımızı çok ağrıtacak bir rakip. Biz takım olarak planlarımızı hücum düzenlerindeki ana nokta olan pas trafiğini kesmeye yönelik olarak kuracağız. Bunu başardığımız takdirde son 32'ye iyi bir galibiyetle başlayabileceğimizi düşünüyorum." ifadesini kullandı.

HİDAYET TÜRKOĞLU DA BANVİT-BAYERN MÜNİH MAÇINI İZLEYECEK

Bu arada A Milli Basketbol Takımı'nın eski kaptanı ve NBA oyuncusu, Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su Hidayet Türkoğlu da yarın akşam Bandırma'da oynanacak olan Eurocup G Grubu ilk karşılaşması Banvit - Bayern Münih mücadelesini izlemek için Bandırma'ya gelecek.

A Milli Basketbol Takımı ve Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) uzun yıllar forma giyen Hidayet Türkoğlu aktif sporculuk hayatını noktaladıktan sonra Türkiye Basketbol Federasyonu'nda üst düzey yönetici (CEO) olarak görev yapmaya başlamıştı. Banvit'in Eurocup 2. turdaki ilk karşılaşması olan Bayern Münih maçını izlemek ve Banvit Basketbol Kulübü Yöneticileri ile fikir alış-verişinde bulunmak için Bandırma'ya gelecek olan Hidayet Türkoğlu ayrıca Banvit Basketbol Kulübü tesislerinde de incelemelerde bulunacak.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim