• BIST 9548.09
  • Altın 2491.617
  • Dolar 32.5066
  • Euro 34.5662
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 20 °C

Ermenistan Televizyonunun Van’da 200 Bin Ermeni Olduğu İddiası

Ermenistan Televizyonunun Van’da 200 Bin Ermeni Olduğu İddiası
Doğu ve Güneydoğu Anadolu Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği Bölge Temsilcisi İrfan Ermiş, "Sözde Erivan televizyonunda ve yetkililerinin...

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği Bölge Temsilcisi İrfan Ermiş, "Sözde Erivan televizyonunda ve yetkililerinin iddiasına göre Van ilinde yaklaşık 200 bin Ermeni olduğunu iddia ettiler" dedi.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği Bölge Temsilcisi İrfan Ermiş, Ermenistan yöneticilerinin yıllardır kanlı ellerini ülkemiz üzerinden çekmediklerini belirterek, "Uzun bir süre boyunca Ruslar'ın kumandası ile harekete geçenler, bugünlerde ise başka güçlerin maşası olarak görevlerine kaldıkları yerden devam ediyorlar. Turizm bahanesiyle, turizm gezisi altında özellikle Van'ımıza gelen turist kafilelerini çok iyi takip ediyoruz. Akdamar Adamızda Ermenistan bayrağını açmaları yetmezmiş gibi il il, kasaba kasaba, köy köy gezip 1914-1918 yıllarından sonra Doğu Anadolu'da yapılan Ermeni çetelerinin katliamlarından kurtulan ve ülke vatandaşımız olan Ermeni asıllı aileleri nasıl taciz ve kışkırtma yaptıklarını biliyoruz. Kalleş emellerine bu aileler uymaz. Buradan Ermeni çete devletini idare eden, Karabağ katliamını yapan başta katil başına sesleniyorum. Bu tür sinsi ve misyoner faaliyetlerden ve değişik isim altında doğudan yer, arsa satın almaktan vazgeçin. Bu ülkede Kürdü ve Türkü nasıl katlettiğinizi sanmayın unuttuğumuzu, asla da unutmayacağız. Van'ın Gevaş ilçe ve köylerindeki halkı nasıl taciz ve tehdit ettiğinizi biliyoruz. O aileler bizde saklı. Ermenistan televizyon ve basınında "Sadece Van'da 200 bin nüfusumuz var" demelerinin altında ne fitneler, ne fesatlıklar, ne kalleşlikler yattığını biliyoruz. Dünyanın neresinden Türkiye'mize ve bilhassa Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgemize gelen turistleri en iyi şekilde ağırlarız. Ancak Ermeni asıllı hainleri bir kez daha uyarıyoruz. Bilhassa Ermenistan televizyon ve basınındakilere sesleniyoruz. Çıkan haberlerde Van'da 200 bin Ermeni var safsatalarını o hain kışkırtıcı ellerinizi keseriz. Sanmayın 1914-1918 yıllarında Adana, Hatay, Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adıyaman, Mardin, Malatya, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Sivas, Şırnak, Kars, Bingöl, Bitlis, Bayburt, Kayseri, Siirt, Mersin, Ağrı, Hakkari, Muş, Tunceli, Yozgat, Gümüşhane ve Van'ımızda yaptığınız o katliamları unutmadık ve asla unutmayacağız. O eli kanlı papazların çok meşhur olan "Türkü ve Kürdü her ne şeriat altında görürseniz öldürün" atasözünü Van'ın girişine asacağız. Şimdilerde ne oldu da Kürt kardeşiniz oldu. Havayı puslu görüp kendinizi şaşırdınız. Güvendiğiniz Fransa'nın Lyon veya Türkiye'nin İstanbul'daki ağa babalarınıza yoksa başka bir ağa baba mı buldunuz. Unutmayın Türk'ün iyisi Kürt'tür. Sonuç itibariyle bu yapılanları asla kabul etmeyeceğiz ve bu kışkırtmalara gelmeyeceğiz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim