• BIST 9089.58
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Ermeni Çifte Domuz Bağı Olayında Flaş Gelişme

Ermeni Çifte Domuz Bağı Olayında Flaş Gelişme
Şişli Harbiye'de Ermeni yaşlı çifti domuz bağı ile bağlayarak, 85 yaşındaki Hagop Yakup Demirci'nin boğularak ölümüne, 79 yaşındaki eşi Seta Ayda...

Şişli Harbiye'de Ermeni yaşlı çifti domuz bağı ile bağlayarak, 85 yaşındaki Hagop Yakup Demirci'nin boğularak ölümüne, 79 yaşındaki eşi Seta Ayda Demirci'nin de yaralanmasına neden olan olayda, gözaltına sayısı 10'a yükseldi. Yaşlı çiftin olduğu binaya yan binanın çatısındaki camı kırarak girdiği belirlenen zanlıların, binaya giriş ve çıkışları ile çeşitli yerlerde taksi değiştirmeleri güvenlik kameralarına yansıdı.

Şişli Harbiye Cumhuriyet Caddesi üzerindeki binada yaşanan ve domuz bağı ile bağlanması sonucu 85 yaşındaki Ermeni Hagop Yakup Demirci'nin boğularak ölümüne, 79 yaşındaki eşi Seta Ayda Demirci'nin yaralanmasına neden olan olayda flaş bir gelişme yaşandı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar çerçevesinde dün akşam saatlerinde, yaşlı çiftin eski ve yeni hizmetçisi olan 2 kişi daha gözaltına alındı. Bu kapsamda gözaltına alınanların sayısı 10'a çıkmış oldu.

YAN BİNANIN ÇATISINDAKİ CAMI KIRARAK DİĞER BİNAYA GEÇMİŞLER

Diğer yandan geçtiğimiz gün gözaltına alınan Ermenistan uyruklu A.A., A, E., S. B., M. E. L. B., N. B., A.M., C. M., Asayiş Şube Müdürlüğünde devam eden sorgularında, polise olayı yaptıklarını itiraf ettikleri öğrenildi. Şüphelilerin birinin üzerinde yapılan aramada Hagop Yakup Demirci'den gasp ettikleri kol saati ile 20 bin dolar çıktığı belirlenirken, şüphelilerden birinin Demirci çiftinin yanında çalıştığı ortaya çıktı. Ayrıca zanlıların olayın gerçekleştirdiği binaya, yan binanın çatışının camını kırarak girdikleri ve yaşlı çiftin evinin kapısını levyeyle açarak eve girdikleri öğrenildi.

ZANLILARIN BİNAYA GİRİŞ VE ÇIKIŞLARI GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan, olayı gerçekleştiren zanlıların olayın gerçekleştirdiği binaya giriş ve çıkışları ile taksi değiştirmeleri güvenlik kameralarına yansıdı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, zanlıların ilk olarak çiftin yaşadığı binanın yanındaki binaya giriyor. Burada olayı gerçekleştiren zanlılar, içeriden para ve altın yüklü çantalarla çıkıyor. Binadan çıkan 3 zanlı yoldan bir taksi çevirip biniyor. Ardından zanlılar polislerin kendilerini takip edeceğini düşünerek Fatih Zeyrek'de taksiden iniyor. Buradan alt geçide yürüyen zanlılar burada 20 dakika bekledikten sonra başka bir ticari taksiye biniyor. Bu taksiye bindikten sonra Aksaray Metrosu'nda inen zanlılar burada kendilerini bekleyen ve 10 gün önce Pendik'ten kiraladıkları öğrenilen beyaz renkli bir otomobile biniyor. Beyaz otomobile binen zanlılar, Kumkapı'ya gelerek burada üstlerini değiştiriyor. Üstlerini değiştiren zanlılar Fatih'ten Gürcistan'a gitmek için otobüse binmeye gidiyor.

Ermeni Çifte Domuz Bağı Olayında Flaş Gelişme

Ermeni Çifte Domuz Bağı Olayında Flaş Gelişme

Ermeni Çifte Domuz Bağı Olayında Flaş Gelişme

Ermeni Çifte Domuz Bağı Olayında Flaş Gelişme

Ermeni Çifte Domuz Bağı Olayında Flaş Gelişme

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim