• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Erkekler De Güzelleşmek İstiyor

Erkekler De Güzelleşmek İstiyor
Estetik cerrahi uygulamalarını en fazla bayanlar talep ediyor gibi görünse de erkekler de artık güzelleşmek, bakımlı olmak ve fit gözükmek için yardım...

Estetik cerrahi uygulamalarını en fazla bayanlar talep ediyor gibi görünse de erkekler de artık güzelleşmek, bakımlı olmak ve fit gözükmek için yardım alıyorlar.

Son 2 senedir erkek hastaların sayısında fazlalaşma olduğunu söyleyen Estetik International Sağlık Grubu doktorlarından Op. Dr. Yücel Sarıaltın, "Erkekler eskiden estetik cerrahiye daha mesafeli dursalar da artık gelişen teknoloji ve pratik, iyileşme sürecini aza indirgeyen teknikler sayesinde daha fazla kliniklerimize gelmeye başladılar. İş hayatından uzun süre ayrı kalmak ve dahası acı çekmek, hayat konforlarından taviz vermek istemiyorlardı. Fakat bugün 2-3 gün içinde toparlanabildiklerini ve bedenlerinde hoşnut olmadıkları bölgeleri pratik bir şekilde estetik hale getirebildiklerini biliyorlar. Bu da erkek hasta sayısını günden güne arttırıyor" dedi.

KARIN KASI ESTETİĞİ ÇOK POPÜLER

Op. Dr. Sarıaltın, "Elbette erkekler de kadınlar kadar beğenilmek istiyorlar. Söz gelimi, yaz aylarında estetik bir bedene sahip olmak için hazırlıklar başlıyor. Karın kası estetiği özellikle bu mevsimde tercih edilen uygulamalar arasında. Yine aynı operasyon içerisinde liposcupture tekniğiyle bölgesel yağlanma olan alandan yağın uzaklaştırılmasını da sağlayabiliyoruz. Karın kası estetiği sayesinde spor yapmaya zaman bulamayan erkek hastalarımız, ortalama 1 saat süren operasyonla baklava karın kaslarına kavuşabiliyorlar. İyileşme süreleri de kısa ve konforlu geçiyor" açıklamasında bulundu.

Sarıaltın, noktasal girişlerle bu operasyonun yapıldığını ve kesi izinin olmadığını ekledi.

BASİT BURUN ESTETİĞİ EN DOĞAL FORMU SUNUYOR

Op. Dr. Sarıaltın, "Erkekler özellikle yüz bütününün değişmesinden ve feminen bir görüntüden hoşlanmıyorlar. Cerrahi ile yapılan klasik burun estetiği ameliyatlarına bu sebeple çekinerek yaklaşıyorlar. Fakat Estetik International kliniklerimizde yaptığımız basit burun estetiği, adı üstünde hastaya radikal bir değişim yaşatmadan burun ucunu kaldırıp, varsa ufak bir törpüleme işlemi ile burun kemerinin de düzeltilebildiği bir uygulamadır. Pratiktir, tampon ve alçı kullanılmaz, dolayısıyla iyileşme süresi de son derece kısadır. Doğal bir burun yapısının oluşmasına fayda sağlar" diye konuştu.

Sarıaltın, erkeklerin ayrıca göz kapağı estetiği, jinekomasti ve yüze yağ enjeksiyonu gibi uygulamaları da tercih ettiklerini belirtti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim