• BIST 9079.97
  • Altın 2322.905
  • Dolar 32.3205
  • Euro 34.9161
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

‘Erkek evlat’ sevdasına düşünce ortalık karıştı!

‘Erkek evlat’ sevdasına düşünce ortalık karıştı!
İki kadınla yaşayan adam erkek evlat sevdasına düşünce ortalık karıştı.Eve erkek bebekle gelen adamı sevgilisi ihbar etti. Bebek, ‘üçüncü kadın’dan çıktı.

RESMİ nikâhlı eşi S.F.’den (50) dört, 10 yıldır birlikte yaşadığı S.G.’den (40) bir kız çocuğu olan işadamı B.F.’nin (54) erkek çocuk takıntısı başına iş açtı. İşadamı, bir gün resmi nikâhlı eşinin evine bir erkek bebek getirip, nüfusuna geçirdi. Olayı öğrenen diğer kadın savcılığa suç duyurusunda bulununca, üç mahkemenin iki yıldır içinden çıkamadığı olaylar zinciri başladı.

‘BEBEĞİ SATIN ALDI’

Diğer kadın S.G., dilekçesinde, “Şüpheli B.F. ile 10 yıldır birlikte yaşıyoruz. 5 kız çocuğu var. Erkek çocuğu olmayınca, parayla bir erkek çocuğu alarak nüfusuna kaydettirdi” iddiasında bulundu. B.F., bu suçlamaları, erkek bebeğin Kıbrıs’ta tüp bebek yöntemiyle resmi nikâhlı karısından olduğu iddiasıyla reddetse de, soruşturma safhasında DNA testi yaptırılacağını öğrenince ifadesini değiştirdi.

‘TEMİZLİKÇİ GETİRDİ’


Savcıya ek ifade veren B.F., şunları söyledi: “Evimize temizlik elemanı gönderen kadın, eşime bir akrabasının hamile olduğunu, bebeği imkânları iyi olan bir aileye vermek istediğini söylemiş. Çocuğa iyi bakacağımız için teslim aldık ve nüfusuma geçirdim. Suç olduğunu bilmiyordum.” Savcı Nihat Karapınar 5 Ocak 2013’te, B.F. ile karısı hakkında 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle İstanbul 8’inci Asliye Ceza Mahkemesi’ne, çocuğun nüfus kaydının iptali için de 6’ncı Asliye Hukuk Mahkemesi’ne dava açtı. Mahkeme çocuğun nesebinin belli olmaması, davaya bakması gereken mahkemenin Aile Mahkemesi olduğu gerekçesiyle davayı reddetti. Yargıtay kararı onadı ve dosya kapandı.Ancak bu arada gerçek anne ortaya çıktı. Türkmenistan vatandaşı Nazıra H., 21 Kasım 2013’te Bakırköy 9’uncu Aile Mahkemesi’ne başvurarak şu iddialarda bulundu:

‘BEN VE B.F.’DEN’

“B.F. ile gönül ilişkisine girdim ve hamile kaldım. Doğum yapmadan ayrıldık. Ekonomik sıkıntım vardı. Nesep bağının düzeltilmesini talep ediyorum.” Bunun üzerine mahkeme, taraflara DNA testi yaptırılması yönünde karar verdi. Ancak DNA örneği vermeyen işadamı B.F. İstanbul 8’nci Asliye Ceza Mahkemesi’nde 21 Ocak’taki celsede 3’üncü kez ifade değiştirerek, erkek çocuğun Nazire H. ile kendisinden olduğunu doğruladı. İki yılda üç mahkeme dolaşıp kördüğüme dönen bebek davasının, kasım ayındaki duruşmada çözüme kavuşması bekleniyor.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim