• BIST 9698.39
  • Altın 2502.664
  • Dolar 32.5854
  • Euro 34.8559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Erkan Koleji, Basketbolda Adana Şampiyonu Oldu

Erkan Koleji, Basketbolda Adana Şampiyonu Oldu
Genç Erkekler Liseler Arası Basketbol Şampiyonası Final Grubu'nda rakiplerini ezici skorlarla yenen Erkan Koleji, Adana şampiyonu oldu.

Genç Erkekler Liseler Arası Basketbol Şampiyonası Final Grubu'nda rakiplerini ezici skorlarla yenen Erkan Koleji, Adana şampiyonu oldu. Eğitim-öğretim kalitesinin yanı sıra sosyal ve sportif faaliyetlerde de bayrağı hep en önde taşıyan Erkan Koleji'nin gelenek haline gelen bu başarısı okulda bayram havasında, davullu-zurnalı törenle kutlandı.

Adnan Menderes Spor Salonu'nda oynanan 3'lü final grubunda Bilfen Okulları'nı 65-54 mağlup eden Erkan Koleji adeta fırtına gibi esti. Antrenör Ersin Berküren ve Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Yalnızca yönetimindeki Erkan Koleji Basketbol Takımı, son maçta Era Koleji ile karşılaştı. Maçın başından sonuna üstün oynayan potanın aslanları, performansıyla rakibini adeta sahadan sildiler. Tribündeki taraftarlarının da yoğun tezahüratlarıyla coşan Erkan Koleji, rakibini 104-33'lük skorla mağlup ederek, şampiyonluğunu ilan etti.Maçın bitimiyle birlikte şampiyonluk sevincini yaşamaya başlayan takıma, okul yönetimi ve okul arkadaşları da sahaya inerek destek verdi.

KUPA TÖRENİ YAPILDI

Maçı öğrencilerle birlikte tribünden izleyen Erkan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Hatipoğlu, Genel Koordinatör İzzettin Yüzçelik ve Erkan Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Adil Vahapoğlu, takımı ve teknik heyeti sahada tebrik etti. Eğitimin adeta çınar ağacı olan Genel Koordinatör İzzettin Yüzçelik'in tüm takım öğrencilerini alınlarından öpmesi duygu seli yaşattı.

Daha sonra yapılan kupa töreninde, şampiyonluk kupasını takım kaptanı Muhammet Ali Bekir Kabakaş, İl Milli Eğitim Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel'den aldı. Tüm öğrencilerin boynuna ayrıca madalyaları takıldı.

DAVULLU-ZURNALI KARŞILAMA

Erkan Koleji Basketbol Takımı ve arkadaşlarını desteklemeye gelen öğrenciler, kupa töreninin ardından, spor salonunun önünde bekleyen servis araçlarına binerek coşku içinde okulun yolunu tuttular. Şampiyonluk marşlarıyla okula ulaşan Erkan Koleji öğrencileri, arkadaşlarının yanı sıra tüm yönetim ile eğitim kadrosu tarafından alkışlarla karşılandılar.

Davullu-zurnalı törenle karşılanan şampiyonlar, okul yönetiminin gururu oldular. Şampiyonluğu çiftetelli oynayıp, eğlenerek kutlayan Erkan Koleji öğrencileri, arkadaşlarının tebriklerini kabul ederken kendilerine emek veren öğretmenleri ve başarıları için her türlü imkanı sunan yönetim kuruluna teşekkür ettiler.

YÖNETİMDEN BAKLAVA ZİYAFETİ

Erkan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Hatipoğlu, Genel Koordinatör İzzettin Yüzçelik ve Erkan Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Adil Vahapoğlu, takım oyuncuları ve teknik heyete, baklava ziyafeti çekti.

Oyuncuları tek tek tebrik eden Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Hatipoğlu, elde edilen şampiyonluğun çok önemli olduğunu belirterek, başarıların devamının geleceğine inandığını ifade etti.

Takım oyuncuları, daha sonra ellerindeki şampiyonluk kupasıyla günün anısına arkadaşlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek, unutulmaz anları ölümsüzleştirdiler.

Erkan Koleji, Basketbolda Adana Şampiyonu Oldu

Erkan Koleji, Basketbolda Adana Şampiyonu Oldu

Erkan Koleji, Basketbolda Adana Şampiyonu Oldu

Erkan Koleji, Basketbolda Adana Şampiyonu Oldu

Erkan Koleji, Basketbolda Adana Şampiyonu Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim