• BIST 9548.09
  • Altın 2495.504
  • Dolar 32.4973
  • Euro 34.5457
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 25 °C

Ergüney: Şampiyonluğa inanıyoruz

Ergüney: Şampiyonluğa inanıyoruz
Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı ve Erzurumspor Asbaşkanı Zafer Ergüney, Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor teknik yönetimi ve futbolcularına Düzyurt...

Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı ve Erzurumspor Asbaşkanı Zafer Ergüney, Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor teknik yönetimi ve futbolcularına Düzyurt Nakliyat maçı öncesinde yemek verdi. Şampiyonluğa inandıklarını söyleyen Ergüney, ülkede yaşanan terör olaylarını da bir kez daha lanetledi.

Organize Sanayi Bölgesi Başkanı ve Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor Asbaşkanı Zafer Ergüney, mavi beyazlı futbolcuların onuruna Düzyurt maçı öncesi yemek verdi. Yöneticiler, teknik heyet ve futbolcuların katıldığı yemekte birlik beraberlik mesajları verildi. Özellikle son günlerde yaşanan canlı bomba saldırılarını ve terör olaylarını kınayan Ergüney, Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor olarak da, her zaman terörün karşısında olduklarını ve hain saldırıları kınadıklarını söyledi.

Terör olayları karşısında ülke insanı olarak her zamankinden daha çok birbirlerine bağlandıklarının altını çizen Ergüney, "Terör nereden gelirse gelsin, ülkemizin birliğini ve dirliğini bozamayacak. Biz her zamankinden daha çok birbirimize sarılmak ve bu vatanın bölünmezliğini hep birlikte korumak zorundayız. Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor olarak da hain terör saldırılarını kınıyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Spor her zaman birlik ve dayanışma unsurudur. İnanıyorum ki, Düzyurt maçını sportmence oynayıp, kazanan taraf olacağız. Erzurumspor olarak hedefimiz şampiyonluk, teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz." dedi.

Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor Teknik Patronu Ahmet Yıldırım ile takım kaptanı Mehmet Albayrak da terör olayları karşısında ülkenin zor günler yaşadığını belirtti. Teknik Direktör Yıldırım, moral yemeği için Asbaşkan Zafer Ergüney'e futbolcuları adına teşekkür etti.

Cihan

Ergüney: Şampiyonluğa inanıyoruz

Ergüney: Şampiyonluğa inanıyoruz

Ergüney: Şampiyonluğa inanıyoruz

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim