• BIST 9693.46
  • Altın 2513.719
  • Dolar 32.577
  • Euro 34.7689
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 20 °C

Ergin Keleş: Deplasmanda alınan 1 puan önemliydi

Ergin Keleş: Deplasmanda alınan 1 puan önemliydi
PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un kaptanlarından Ergin Keleş, dün oynadıkları Göztepe karşılaşmasında alınan bir puanın çok önemli olduğunu söyledi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un kaptanlarından Ergin Keleş, dün oynadıkları Göztepe karşılaşmasında alınan bir puanın çok önemli olduğunu söyledi. Keleş, yarıştan kopmamak için geride kalan maçlarda puan kaybı yaşamak istemediklerini belirtti.

Ergin Keleş, "Göztepe yüksek bütçeli kaliteli bir ekip. Karşılaşmanın zorlu geçeceğini biliyorduk. Nitekim hem saha hem de hava şartları olumsuzdu ancak deplasmanda alınan bir puanın yarış içerisinde çok önemli olduğunu düşünüyorum. Önümüzdeki maçlara odaklanıp disiplin içerisinde hazırlanacağız. Puan kaybı yaşamadan üst sıralardaki konumumuzu korumak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." diye konuştu.

PTT 1.Lig'in 19. haftasında deplasmanda Göztepe ile 0-0 berabere kalan Adanaspor yarın Ziraat Türkiye Kupası Grup karşılaşmasının son maçında Nazilli Belediyespor'a konuk oluyor. Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan Göztepe – Adanaspor karşılaşmasının ardından Manisa'da konaklayan turuncu-beyazlılar sabah saatlerinde karayolu ile Nazilli'ye gelerek hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde konakladığı otelin sahasında çalışmasını yapan Adanaspor antrenmana ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra iki bölüme ayrılan futbolcular 5'e 2 top kapma ve pres çalışması yaptı. Yaklaşık 45 dakika süren antrenman dar alanda çift kale maçla tamamlandı. Antrenmanın ardından kafile konakladığı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Öte yandan Nazilli Belediyespor – Adanaspor maçının hakem kadrosu da belirlendi. Karşılaşmanın orta hakemi Kocaeli Bölgesinden Ömer Tolga Güldibi olurken yardımcılıklarını ise Gündoğdu Yiğit ve Harun Dağ Deviren yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Sabit Selvi olacak.

Ergin Keleş: Deplasmanda alınan 1 puan önemliydi

Ergin Keleş: Deplasmanda alınan 1 puan önemliydi

Ergin Keleş: Deplasmanda alınan 1 puan önemliydi

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim