• BIST 9693.46
  • Altın 2507.371
  • Dolar 32.576
  • Euro 34.7718
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 18 °C

Ergin Ataman toplantıya katılmadı

Ergin Ataman toplantıya katılmadı
Galatasaray Kulübü'nün basketbol şubesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Mehmet Can Topsakal çarpıcı açıklamalar yaptı.

Galatasaray Kulübü'nün basketbol şubesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Mehmet Can Topsakal, Galatasaray Liv Hospital'in THY Avrupa Ligi Top 16 turunda Almanya'nın Alba Berlin ekibine 75-65 yenildiği maçta iyi mücadele ettiğini ancak istedikleri sonucu alamadığını söyledi.

Topsakal yaptığı açıklamada, yaşadıkları sıkıntılara rağmen Alba Berlin karşısında son ana kadar başa baş bir oyun sergilediklerini ifade eti. Oyuncuların iyi oynamasına karşın sonucun kötü olduğunu belirten Topsakal, "Ellerinden gelini yaptılar ancak bazen olmuyor. Özellikle maçın sonlarında şansızlık yaşadık. Girmeyen toplar oldu. Erceg'in de eli düzgün değildi. Düzgün olsaydı işler yürüyecekti ama olmadı. Takımın oyunundan memnununuz" diye konuştu.

Karşılaşma öncesinde rahatsızlanan Carlos Arroyo ve Ender Arslan'ın mücadelede forma giyemediğini anımsatan Topsakal, "Arroyo gıda zehirlenmesi geçirmişti. Ender ise mikrobik bir nedenden dolayı hastaneye kaldırılmıştı. Arroyo inşallah gelecek hafta Panathinaikos ile oynayacağımız maça yetişir. Ender'in yetişmesi çok zor" ifadelerini kullandı.

"SÜPRİZ MAÇLAR KAZANMAMIZ LAZIM"

Topsakal, Top 16 turunda zor bir grupta bulunduklarını, bir üst tur için sonuna kadar mücadele vereceklerini anlattı.

Bu turda ikişer galibiyet ve beraberlik aldıklarını anımsatan Topsakal, "Gruptan çıkma şansımız zor ama belli de olmuyor. İlk turda da zorlanmamıza rağmen son anda Top 16 turuna girdik. Ancak şimdiki durumumuz iyi değil. Artık güçlü rakipler karşısında kazanmamız gerekiyor. Sürpriz maçlar kazanmamız lazım. Her şeye rağmen sonuna kadar mücadele edeceğiz" değerlendirmesini yaptı.

"YUNANİSTAN'DA ŞANSIMIZ ÇOK AZ"

Galatasaraylı yönetici Topsakal, E Grubu'nda gelecek hafta deplasmanda Panathinaikos ile yapacakları karşılaşmada şanslarının çok az olduğunu ifade etti.

Zor bir maç olacağını vurgulayan Topsakal, "Hayalperestlik yapmaya gerek yok. Yunanistan'da şansımız çok az. Ancak yine de iyi mücadele etmek için gideceğiz" dedi.

Topsakal, paralarını alamadıkları için salı günü antrenmana çıkmayan oyunculara ödemelerin yapıldığını belirterek, "Oyuncuların maçta bu durumdan etkilendiklerini sanmıyorum. Çünkü bu konuyu görüştük, hallettik. Şu an herhangi bir sorun yoktur" diye konuştu.

Başantrenör Ergin Ataman'ın maçtan sonraki basın toplantısına katılmamasıyla ilgili de Mehmet Can Topsakal, "Antrenörümüzün kaybetmeye tahammülü yok. Bizim için çok önemli olan bu maçı kaybetmemiz onu da etkiledi. Bu nedenle katılmamıştır diye düşünüyorum" yorumunu yaptı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim