• BIST 9079.97
  • Altın 2320.484
  • Dolar 32.3655
  • Euro 34.9623
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Eren Albayrak: Çok doğru bir karar verdim

Eren Albayrak: Çok doğru bir karar verdim
Yeni sezon için transfer çalışmalarına hızlı bir başlangıç yapan Medipol Başakşehir, Cengiz Ünder'in ardından Çaykur Rizespor'dan Eren Albayrak'ı...

Yeni sezon için transfer çalışmalarına hızlı bir başlangıç yapan Medipol Başakşehir, Cengiz Ünder'in ardından Çaykur Rizespor'dan Eren Albayrak'ı da renklerine bağladı.

İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı basın odasında kendisini 3 yıllığına turuncu lacivertli yapan imzayı atan 25 yaşındaki Eren Albayrak, çok doğru bir karar verdiğini söyledi.

Törene katılan Medipol Başakşehir Asbaşkanı Mesut Altan ise Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın inisiyatifi doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi. İmzaların öncesinde açıklamalarda bulunan Asbaşkan Mesut Altan, "Bugün Eren Albayrak'la bir dönemdir yürüttüğümüz transfer görüşmeleri sonucunda 3 yıllık imza atmış bulunuyoruz. Eren Albayrak, hocamızın uzun zamandır takip ettiği bir oyuncuydu. Başkanımızın talimatıyla kendisiyle bir görüşme yapıldı. Bizim bundan sonraki planlamamız doğrultusunda transferi gerçekleştirildi." dedi.

Soruları da cevaplayan Asbaşkan Mesut Altan, "Başakşehir Futbol Kulübü olarak plan dairesinde bunları yapmaya çalışıyoruz. Hocamız ve başkanımızın inisiyatifi doğrultusunda. Bu transferlerimiz scout ekibinin uzun dönemlik çalışması doğrultusunda. Geçen sene 200 - 250 oyuncu civarında bir takibimiz oldu. İhtiyaçlar haricinde de daha iyi şartlarda oyun kalitesini yükseltecek ve takımı daha ileriye taşıyacak bir oyuncu yapısına gidiyoruz. Bizim transfer politikasında da hocanın niyetinde de takımın yaşını gençleştirme düşüncesi var. Aslında transferin ön tarafına baktığınızda üç dakikalık imza var ama arkasında çok uzun emekler ve uğraşlar var. Cengiz kardeşimizi iki senedir izliyordu ekibimiz. Kamp döneminden önce bütün oyuncularımızla gerekli kontratları imzalayıp oyuncularımızı kampa hazır hale getirip sezonu daha doğru şekilde başlatmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

EDİN VİSCA - STOCH TAKASI

Bu arada Fenerbahçe'nin Bursaspor'da kiralık olarak forma giyen oyuncusu Miroslav Stoch ile Medipol Başakşehir'in başarılı futbolcusu Edin Visca'nın takas edileceği yönünde çıkan haberlerle ilgili bir soru üzerine ise Altan, "Medipol Başakşehir bu sene ligi 4. sırada bitirdi. Doğal olarak içindeki oyunculara hem yurt içinden hem de yurt dışından teklifler var. Şimdi bu teklifler tamamen başkan ve yönetimin değerlendirmesi sonucunda olabilecek ihtimallerdir. Özellikle bizim proje oyuncusu dediğimiz oyuncular var, Edin Visca, Volkan Babacan ve diğerleri bunlardan bazıları. Kulüp ismi vermeden teklifler var açıkçası. Bu tekliflerin somut hale gelmesini bekliyoruz açıkçası. Olursa olur. Edin Visca bizim kontratlı oyuncumuz. Olabilecek durumda da yönetim ve başkanımız bunu değerlendirecektir." karşılığını verdi.

ALBAYRAK: BURAYA HEYECANLI BİR ŞEKİLDE GELDİM

Eren Albayrak ise transferiyle ilgili, "Kendi adıma çok doğru karar verdiğimi düşünüyorum. Hocamla başkanımızın ilgisi benim için çok önemliydi. Çok ilgi gösterdiler hocamızla ve başkanımızla görüştük. Daha önce tesisleri gezme fırsatım oldu. Buraya heyecanlı bir şekilde geldim. Bana anlattıkları projeler çok önemliydi. Bu kulübün son dönemlerdeki başarısı da çok önemliydi. Hedefleri var kulübün benim de hedefleri var. Bu yüzden bu kulübü tercih ettim. Güzel şeyler başaracağımızı düşünüyorum ileri ki dönemlerde." şeklinde konuştu.

Medipol Başakşehir Futbol Takımı'nda sol bek mevkiinde Alparslan Erdem ve Ferhat Öztorun gibi isimlerle rekabet yaşayacak olmasıyla ilgili de başarılı savunmacı, rekabetin kendi performansına olumlu yansıyacağını söyleyerek şöyle devam etti:

"Rekabet olması benim için güzel bir şey. Performansımızı yukarıda tutar. Alparslan bir sakatlık geçirdi umarım en kısa sürede aramıza döner. Ferhat ile Trabzonspor'da oynamıştım. Arkadaşlarım onlar, tabii tatlı rekabet olacağı için mutluyum. İnşallah bu benim performansımı daha da yukarıya taşıyacak."

Konuşmaların ardından imzalar atıldı. İkili Medipol Başakşehir atkısıyla basın mensuplarına poz verdi.

Cihan

Eren Albayrak: Çok doğru bir karar verdim

Eren Albayrak: Çok doğru bir karar verdim

Eren Albayrak: Çok doğru bir karar verdim

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim