• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 19 °C

Ereğli'de silahlı çatışma; 1 yaralı

Ereğli'de silahlı çatışma; 1 yaralı
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, özel güvenlik bürosunda meydana gelen silahlı çatışmada, 1 kişi yaralandı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, özel güvenlik bürosunda meydana gelen silahlı çatışmada, 1 kişi yaralandı. Saldırıda bulunan şahıs olay yerinden yaya olarak kaçtı, çatışmada yaralanan 1 kişi ise ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay saat 12.30 sularında ilçeye bağlı Müftü Mahallesi Meydanbaşı Caddesi üzerinde bulunan özel güvenlik bürosunun önünde meydana geldi. İddiaya göre, Necati K. isimli kişi, aralarında alacak verecek meselesi bulunan Halil Dinçel'in bürosuna geldi. İş yerinin kapısında duran Dinçel'e ateş etti. Bunun üzerine özel güvenlik büro sahibi de ona karşılık verdi. Çıkan çatışmanın ardından Necati K. olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, ayağından yaralanan Dinçel'e ilk müdahaleyi yaptı, ardından da Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Polis ekipleri ise Halil Dinçel ve görgü şahitlerinden saldırganın eşgalini aldıktan sonra geniş çaplı araştırma başlattı.

Olayın meydana geldiği sırada özel güvenlik bürosunun yakınından geçen Mustafa Kaya, "Tam karşıya geçtim, arkamdan silah sesleri geldi. Döndüm baktım ama kaçtığını söylediler. Önce üç el, ardından 4 el daha atıldı. Bizde kazaya kurban gidecektik az daha. Burada balkonda oturuyorlardı." dedi.

Çatışmanın yaşandığı sırada güvenlik büro da bulunan Yadigar Değer ise ateş edilmeye başlandığında kendisini iş yerine attığını kaydetti. Değer, "Geldi, aniden buradan doğrudan sıktı. Ben üst katta oturuyorum. Bir dilekçe yazdırmak için aşağı inmiştim. "Yaralandın mı?" dedim. "Yaralıyım" dedi. 5-6 defa sıktı." şeklinde konuştu.

Ereğli'de silahlı çatışma; 1 yaralı

Ereğli'de silahlı çatışma; 1 yaralı

Ereğli'de silahlı çatışma; 1 yaralı

Ereğli'de silahlı çatışma; 1 yaralı

Ereğli'de silahlı çatışma; 1 yaralı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim