• BIST 9079.97
  • Altın 2309.209
  • Dolar 32.3485
  • Euro 35.0814
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Ereğli'de kaza: 1'i ağır 6 yaralı

Ereğli'de kaza: 1'i ağır 6 yaralı
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde hatalı sollamaya giren hafif ticari kamyonet, iki araca çaptıktan sonra taklalar atarak su kanalına uçtu.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde hatalı sollamaya giren hafif ticari kamyonet, iki araca çaptıktan sonra taklalar atarak su kanalına uçtu. Kazada biri ağır 6 kişi yaralandı. Kaza anı bir iş yerine ait güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaza, Zonguldak İstanbul Karayolu Belen sanayi sitesi mevkinde meydana geldi. İddiaya göre Ereğli'den Zonguldak istikametine giden 67 UF 866 plakalı hafif ticari kamyonet sürücüsü Cebrail Taş (37), karşı yönden gelen Eray Ünal'ın (28) kullandığı 67 LT 053 plakalı otomobile çarptı. Çarpışmada direksiyon hakimiyetini kaybeden Cebrail Taş, sollamaya çıktığı Rıfat Taban (58) idaresindeki 67 LA 798 plakalı otomobile çarparak sürüklemeye başladı. Rıfat Taban'ın kullandığı otomobil su kanalına düşerek istinat duvarına çarparak durabildi. Cebrail Taş'ın kullandığı hafif ticari kamyonet ise taklalar atarak su kanalına uçtu. Kazada hafif ticari kamyonette bulunan sürücü Cebrail Taş, Güneş Gedik (43) Serkan Gürtel (38) ile otomobil de bulunan sürücü Rıfat Taban (58) Ayşe Yılmaz (82) Hava Taban (60) yaralandı. Otomobilde sıkışan sürücü Rıfat Taban, eşi Hava ve Ayşe Yılmaz 112 ve İtfaiye ekiplerinin yardımı ile araçtan çıkarılarak ambulanslara alınırken, kamyonette bulunan yaralılar ise vatandaşlarında yardımı ile 112 ekiplerinin müdahalesi ile ambulansa alındı.

Ereğli Devlet hastanesine kaldırılan yaralılardan Hava Taban'ın durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, diğer 5 yaralının da tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Diğer yandan yaşana kaza güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Kameralara yansıyan görüntülerde hafif ticari kamyonetin otomobile çarpmasının ardından birlikte sürüklendikleri, otomobil su kanalına düşerek duvara çarptığı ve hafif ticari kamyonetin takla atarak yuvarlandığı görülüyor.

Polis kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Ereğli'de kaza: 1'i ağır 6 yaralı

Ereğli'de kaza: 1'i ağır 6 yaralı

Ereğli'de kaza: 1'i ağır 6 yaralı

Ereğli'de kaza: 1'i ağır 6 yaralı

Ereğli'de kaza: 1'i ağır 6 yaralı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim