• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Ereğli Pomem’de 16. Dönem Açılış Programı Yapıldı

Ereğli Pomem’de 16. Dönem Açılış Programı Yapıldı
Konya Ereğli Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde (POMEM) 16. eğitim ve öğretim dönemi açılış programı yapıldı.

Konya Ereğli Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde (POMEM) 16. eğitim ve öğretim dönemi açılış programı yapıldı.

Törene, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Halkapınar Kaymakamı Erdal Çetinbaş, Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Mustafa Kerman, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yağmur, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Uğur Efe, Ereğli Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Ali Kurbi, kurum ve daire amirleri ile polis adayları katıldı. Törende açılış konuşması yapan Ereğli POMEM Müdürü Ali Kurbi, "Emniyet Teşkilatının ihtiyacı olan polis memurlarını yetiştirmek üzere 4 yıllık fakülte mezunlarından aranılan niteliklere sahip olup yapılan sınavlarda başarılı olan 400 öğrencimiz, polislik meslek eğitimlerine başlıyor ve bu kutsal mesleğe adım atıyorlar. Tüm dedikodu ve yıpratma çabalarına rağmen bugün Ereğli Polis Meslek Eğitim Merkezimiz ülkemiz güvenlik güçlerine yeni neferler yetiştirmeye devam ediyor" dedi.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven de, Polis Meslek Eğitim Merkezi'nin Ereğli'nin gözbebeği olduğunu ifade ederek, "Yerel yönetim ve ilçe halkı olarak bizim gözümüzde sizler de artık hemşehrimizsiniz. Yerel yönetimler olarak bizler imkanlarımız ölçüsünde katkı ve desteğe hazırız" dedi.

16. Dönem Eğitim ve Öğretim açılış töreninde polis adayları ile birlikte olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez ise, "Bu okulun açılış töreninde olmak benim için gerçekten çok anlamlı. Çünkü her yıl bu okulun açılışında kapanacak mı, kapanmayacak mı korkusunu yaşıyoruz. İnşallah bu yıldan sonra bir daha böyle bir korkuyu yaşamaz ve sağlıklı bir şekilde kurumumuz milletimize hizmet etme yolunda eğitim faaliyetine devam eder. Sizler milletimiz adına, insanımızın, vatandaşımızın güvenliğini sağlamak için eğitim alıyorsunuz. Görevinizin sorumluluğunu, üniformanızın duruşunu ve kişiliğinizi, aynı zamanda milletten aldığınız görevin ahlakını kişiliğinizde bütünleştirerek yeni görevlerinizde millete hizmet edeceksiniz. Eğitim ve meslek hayatınızda başarılar dilerim" diye konuştu.

Protokol konuşmalarının ardından, "Polis, Adliye İlişkileri ve Adli Kolluk" konulu ilk dersi Ereğli Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mustafa Kerman verdi.

Ereğli Pomem’de 16. Dönem Açılış Programı Yapıldı

Ereğli Pomem’de 16. Dönem Açılış Programı Yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim