• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

Ereğli Belediyesi Sosyal Denge Sözleşmesini İmzaladı

Ereğli Belediyesi Sosyal Denge Sözleşmesini İmzaladı
Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi ile BEM-BİR-SEN arasında Ereğli Belediyesi'nde çalışan memurların ekonomik hayat koşullarının iyileştirilmesine yönelik...

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi ile BEM-BİR-SEN arasında Ereğli Belediyesi'nde çalışan memurların ekonomik hayat koşullarının iyileştirilmesine yönelik Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve BEM-BİR- SEN Konya Şube Başkanı Sait Közoğlu'nun imzaladıkları sözleşme ile memur maaşlarında yüzde 68 artış sağlandı.

Ereğli Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen imza töreninde konuşan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli halkına hizmetle mükellef olduklarını kaydederek, "Göreve geldiğimizde bizden önceki yönetimin sizlere 75 TL denge tazminatı vererek "hükümetten daha çok veriyoruz" diye iddiaları vardı. Biz bu tür demagojilere girmeden mükellef olduğumuz hizmetlerimizi yerine getirme gayretindeyiz. Bu 75 TL'lik tazminatı biz 2016 yılında 325 TL, bayramlarda 400 TL, 2017 yılında ise 400 TL bayramlarda 600 TL olarak artırdık. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Başkan Özgüven, "Amacımız Ereğli halkına hizmettir" diyerek, mesai arkadaşlarından vatandaşlara güler yüzle hizmet etmelerini istedi.

BEM-BİR- SEN Konya Şube Başkanı Sait Közoğlu'da yüzde 68'lik artışın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, Belediye Başkanı Özkan Özgüven'e teşekkür etti.

"Geçmişe baktığımızda Ereğli Belediyesinin geldiği nokta takdire şayandır" diye konuşan Közoğlu, Belediyenin bugünlere gelmesinde işin başına ehil insanların getirilmesinin önemli olduğunu söyledi.

Közoğlu, "Ereğli'nin vizyon ve misyonuna katkı sağlayan Başkanımıza teşekkür ediyorum" diyerek, "Biz kendisi ile bir ekibiz. Çok iyi çalışarak güler yüzümüzü vatandaşa yansıtmak zorundayız. Yerel yönetimler demokrasinin çekirdeğidir. Başkanım bugün talebimize evet diyerek bizleri mutlu etti. Bu talepler 300-500 olur ama önemli olan bunun karşılığını vermektir. Bizler de sorumluluğumuzun gereklerini yerine getirerek daha çok çalışacağız" diye konuştu.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve BEM-BİR-SEN Konya Şube Başkanı Sait Közoğlu'nun attıkları imzalarla program sona erdi.

Ereğli Belediyesi Sosyal Denge Sözleşmesini İmzaladı

Ereğli Belediyesi Sosyal Denge Sözleşmesini İmzaladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim