• BIST 9121.68
  • Altın 2324.222
  • Dolar 32.3597
  • Euro 34.9217
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Erdoğan'ın yeni ses kaydı yayınlandı!

Erdoğan'ın yeni ses kaydı yayınlandı!
Başbakan Erdoğan'a ait olduğu yeni ses kaydı yayınlandı. Erdoğan bu kez NTV'nin sahibi Ferit Şahenk ile görüşüyor.

Başbakan Erdoğan'ın seçim meydanlarından yalanladığı ses kayıtlarına bir yenisi daha eklendi. Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen yeni ses kaydında bu kez NTV'nin sahibi Ferit Şahenk var. İddialara göre Erdoğan, Şahenk'ten 17 Aralık sonrası ülkede yaşanan ekonomik gelişmelerin anlatılması için iki ismin programa çıkarılmasını istiyor.

Başbakan Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen yeni ses kaydı sosyal medyayı karıştırdı. Hükümetin Habertürk'e baskı yaptığı iddialarının ardından bu kez NTV'ye iki ismin programa çıkarılması için bizzat Erdoğan'ın devreye girerek Ferit Şahenk'i aradığı iddia ediliyor.

NTV DİRENDİ Mİ?

Ses kaydı öncesi yayınlanan iddialarda, hükümet cephesinden iki ismin NTV'de programa çıkmak için temas kurulduğu; ancak kanalın tepe isimlerinin "baskı altında oldukları" gerekçesiyle bu isimlere olumlu cevap vermedi belirtiliyor. Yine aynı iddialara göre teklifin geri çevrilmesi için bizzat Erdoğan'ın devreye girdiği ve NTV'nin kendilerine destek vermesini istediği, bunun için de iki ismin programa çıkması için Ferit Şahenk'i aradığı ileri sürüldü.

İKİ SES KAYDI ARKA ARKAYA

Twitter üzerinden duyurusu yapılarak Youtube'de yayınlanan ses kaydında iki farklı arama yer alıyor. İddialara göre ilk görüşmede, program tekliflerine olumlu cevap vermeyen NTV için Başbakan Erdoğan bizzat Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk'i arıyor. İkili arasındaki görüşmede Erdoğan, Şahenk'ten 17 Aralık sürecinde omurgalı davranılmasını istiyor ve Gezi benzeri bir olayın yaşandığı bunun ekonomik boyutunun mutlaka anlatılması gerektiğini söylüyor. Konuşmada ise Ferit Şahenk olduğu iddia edilen kişi Erdoğan'a, Yiğit Bulut yerine Yalçın Akdoğan'ın çıkarılabileceğini söylüyor.

İKİNCİ ARAMADA YİNE DEMİRÖREN VAR

İkinci ses kaydında ise Erdoğan'ın Siyasi Başdanışmanı Yalçın Akdoğan ile görüştüğü iddia edildi. Konuşmada Yalçın Akdoğan, 17 Aralık sonrası Demirören grubunun kendisiyle görüşmek istediğini; ancak kızgın olduklarını söyleyerek bu teklifi kabul etmediğini aktarıyor. Aynı görüşmede Akdoğan, Erdoğan'a NTV'nin de kendilerine sıcak bakmadığını, baskı altında olduklarını söyleyerek, kanal yönetiminin program için olumlu cevap vermediklerini söylüyor. 

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim