• BIST 9091.07
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Erdoğan'ın o sözünden sonra alkış tufanı koptu

Erdoğan'ın o sözünden sonra alkış tufanı koptu
Başbakan Erdoğan'ın paralel yapıyla ilgili sözlerinden sonra salondaki AK Partililer bir anda ayakta kalktı ve Erdoğan'ı uzun süre alkışladı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmanın son bölümünü paralel yapı ile mücadele konusuna ayırdı. Başbakan Erdoğan paralel yapıdan bahsederken yeni bir tabir kullandı: Paralel İhanet Çetesi...

Paralel ihanet çetesi ile mücadele konusunda kararlı olacağını bir kez daha yineleyen Başbakan Erdoğan'ın AK Partililere verdiği mesajdan sonraki sözleri partilileri duygulandırdı. Salonu dolduran AK Partililer, Başbakan Erdoğan'ın "eğer hala bunu göremeyenler varsa gözlerindeki mührün açılması için ben dua ediyorum. Efendim böyle bir şey yaparsak, yargıda başımıza bir şey gelir mi? Bir kere ölür bir insan ya. Her gün ölmenin ne anlamı var? sözlerinden sonra salonda alkış tufanı koptu.

İşte Erdoğan'ın konuyla ilgili açıklamaları:

"Şu anda Pensilvanya’da yaptığı açıklamalarda ne diyor “dünya malını dünya zevkini hırsı tamahı terk etme” çağrısında bulunuyor bu zat. Herkesi şantajla diz çöktürmek istediler. Üzerimize mertçe gelmediler sinsice gizlice gözetleyerek izleyerek montajlar yaparken kaydederek yani en alçakça metotlarla bizi sindirmek istediler.

İçimizde ya da dışımızda bu alçaklığı önemsemeyenler olabilir. Recep Tayyip Erdoğan’a karşı şahsi kini olup görmezden gelenler olabilir. Yanında yöresinde bunları tutanlar, bunlara kucak açanlar, bunlara imkan temin edenler bunlarla irtibatını sürdürenler olabilir. Onlara bir kez daha hatırlatıyorum. Paralel ihanet şebekesinin hedefi Recep Tayyip Erdoğan ailesi arkadaşları yol arkadaşları değildir. Bu çetenin hedefi istiklalimizdir vatanımızdır milletimizdir.

"Eğer hala bunu göremeyenler varsa gözlerindeki mührün açılması için ben dua ediyorum. Efendim böyle bir şey yaparsak, yargıda başımıza bir şey gelir mi… Bir kere ölür bir insan ya. Her gün ölmenin ne anlamı var?"

"Gözümün arkada kalmayacağını biliyorum. AK Parti’nin ve hükümetin ihanete boyun eğmeyeceğini biliyor bunu gönül rahatlığı içerisinde söylüyorum. Bu ihanete boyun eğmek, 91 yıl önce kapımızda bekleyen manda ve himayeye boyun eğmektir."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim