• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Erdoğan’ın çağrısına uydu ahşap otomobil yaptı

Erdoğan’ın çağrısına uydu ahşap otomobil yaptı
İstanbul’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerli otomobil üretimiyle ilgili teşvik sözlerini dikkatte alan bir işadamı, 1 buçuk yıl uğraşarak ahşap bir otomobil yaptı.

İşadamı Musa Gençtürk, yerli otomobil yapmaktan dolayı gururlu olduğunu belirterek, “Daha güzel modeller yaparak kendi otomobilimizi ve pazarımızı oluşturabiliriz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yerli otomobil üretimiyle ilgili yaptığı teşvikleri dikkat alan bir işadamı, ilginç bir projeye imza attı. Yerli otomobil yapmaya karar veren iş adamı Musa Gençtürk, kullandığı otomobilini gece gündüz demeden yaklaşık 1 buçuk yıl boyunca, tümünü yerli malı kullanarak ahşap bir yerli otomobil haline getirdi. Otomobili vatandaşlara örnek olması, iş adamlarını da yerli otomobil üretimine teşvik etmek için yaptığı söyleyen iş adamı, bu sayede yerli pazarın oluşturulabileceğini söyledi.

“İŞ ADAMLARI DAHA GÜZEL MODELLER YAPARAK KENDİ OTOMOBİLİMİZİ VE PAZARIMIZI OLUŞTURABİLİRİZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın haklı olarak yıllardan beri yerli otomobil diye bastırdığını ifade eden işadamı Musa Gençtürk, “Biz de sevgili iş adamlarımıza örnek olması amacıyla gece gündüz uğraşarak yerli otomobil olarak bir şeyler yaptım. Hemen hemen bunu 1 buçuk yılda bu hale getirdim. Güzel de oldu, insanların merakı uyanıyor. İnşallah yerli işadamlarımız daha güzel modeller yaparak kendi otomobilimizi ve pazarımızı oluştururuz. İnsanların dikkatini çekiyor. Sürekli ‘selfie’ cektirmekten mağdur oldum, yüzümde kırışıklıklar falan oldu. Soruyorlar, bu tür uğraştan dolayı da memnun ve mutlu oluyorlar. Belki onlar da işin ucundan tutarak örnek olurlar” şeklinde konuştu.

“MEMNUNUM VE GURURLUYUM, HERKESE TAVSİYE EDİYORUM”

Otomobilin tasarımını kendi düşündüğünü söyleyen Öztürk, "Yani herkese tavsiye ediyorum, boş zamanlarınız da yapılmalı. Gidişi de gayet iyi, şu ana kadar bir sıkıntı görmedim. Polis arkadaşlarımız da yerli otomobil olarak işaretlerini de yapıyorlar, memnunum ve gururluyum. buradan özellikle işadamlarımıza ve herkese yerli otomobil olarak tavsiye ediyorum. Muhakkak yapsınlar” diye konuştu.

İşadamı Gençtürk, yaptığı yerli otomobiliyle trafikte gezmeyi de ihmal etmedi. 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim