• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 23 °C

Erdoğan'dan kaset iddialarına cevap

Erdoğan'dan kaset iddialarına cevap
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Düzce mitinginde 'Baykal kasedi' iddialarına cevap verdi. Erdoğan, "Biz inancımız gereği bu tür ahlaksızlıkları yapacak kadar densiz değiliz. O görüntüler internete düştüğünde ben kaldırdım ben" dedi.

İnternete yüklenen ses kaydı sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal hakkında çıkan ve Baykal'ın istifası ile sonuçlanan 'Baykal kasedi' ile ilgili "asıl fail odur" diyerek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef almıştı.

Kılıçdaroğlu, parti olarak derhal Başbakan Erdoğan'dan açıklama beklediklerini söyledi.
Aynı şekilde Deniz Baykal da, "Başbakan Erdoğan ve resmi kurumlardan bir açıklama bekliyorum" değerlendirmesinde bulundu.

"BEN KALDIRDIM BEN"

Erdoğan bu iddiya Düzce mitinginde sert cevap verdi.

Erdoğan, "Bu kasetçiliğin merkezi nerede? Satış yeri Unkapanı, İstanbul Tahtakale. Zaten ben sayın Kılıçdaroğlu'na meslek olarak tavsiye ettim. Senden iyi kasetçi olur, dedim. Şimdi bu sabah arkadaşlarım bana bir şey söylediler. Hani malum Baykal'la ilgili bir olay vardı ya. Ya bunu benim ayarladığımı söylüyorlar. Ve Kılıçdaroğlu denilen ahlak yoksunu adam, diyor ki, açıklama yap diyor. Ya neyin açıklamasını yapacağım? Bunu anayasayı müzakere ederken bu orada sosyal medyaya düştüğü zaman onu sosyal medyadan kaldıran kim ya? Ben kaldırttım, ben..." dedi.

"17 ARALIK DEDİNİZ OLMADI, SEÇİM DEDİNİZ OLMADI"

Kasetlerin ve CD'lerin Pensilvanya ile birlikte hazırlanıldığını söyleyen Erdoğan, "Bugün tweetlerde bu ülkenin başbakanına hakaret edilmesini tavsiye eden sensin. Bizzat zaten bu işi kendin yapıyorsun. Çünkü ahlak yoksunusun. Ve cibilliyet noktasında sıkıntısı var. Karakteri bu. Açık net söylüyorum. Böyle montajlarla falan bir yere varamazsınız. Ve yarım saat içinde kalkıp onu sosyal medyadan kaldıran bir başbakan bu saygısızlığı, bu hakareti de yapamazsınız. Biz, inancımınız gereği bu tür ahlaksızlıkları yapacak kadar ahlaksız, densiz değiliz. Ama sende o var. Şimdi beraber yürüdüğünüz Pensilvanya'da da o var. Zaten kasetleri, CD'leri beraber hazırlıyorsunuz. Ama bizi bu oyuna getiremeyeceksiniz. Şimdi dün için ne diyorlardı, 'Türkiye'de kaos olacak, 25 Mart kaos'. Ne oldu? 17 Aralık dediniz, olmadı; 25 Aralık dediniz, olmadı; seçim dediniz, olmadı. Doldur boşalt, doldur boşalt; sizde yoğurt olmaz. Biz çalışıyoruz, biz bu millete sevdalıyız" diye konuştu.

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim