• BIST 9782.89
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 23 °C

Erdoğan'dan Baykal kaseti açıklaması

Erdoğan'dan Baykal kaseti açıklaması
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin düzenlediği Düzce mitinginde halka hitap etti. Erdoğan, Baykal'ın kasetini sızdırma talimatını kendisinin verdiğine dair iddialarla ilgili de açıklamada bulundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Düzce mitinginde CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kasetlerini sızdırma talimatını kendisinin verdiği ile ilgili iddialara değindi.

Erdoğan, "Ben Kılıçdaroğlu'na tavsiye ettim senden iyi kasetçi olur.  Kılıçdaroğlu denen ahlak yoksunu adam diyor ki açıklama yapsın. Neyin açıklamasını yapayım? O görüntüler sosyal medyaya düştüğü zaman ben kaldırdım. Bu sosyal medyadan Başbakan'a hakaret edilmesini isteyen de sensin senin cibilliyet sorunun var. Açıkça söylüyorum, böyle montajlarla falan bir yere varamazsınız. Yarım saat içerisinde kalkıp onu sosyal medyadan kaldıran bir başbakana bu saygısızlığı, bu hakareti de yapamazsın.

Biz inancımızın gereği bu tür ahlaksızlıkları yapacak kadar ahlaksız, densiz değiliz. Ama sende o var. Şu anda beraber yürüdüğünüz Pensilvanya'da da o var. Zaten kasetleri beraber hazırlıyorsunuz, CD'leri beraber hazırlıyorsunuz ama bizi bu oyuna getiremeyeceksiniz.' ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:
Eski Türkiye'de çeteler ve ölümler vardı. Yeni Türkiye'de huzur, refah var. Emeğinin karşılığını alan çiftçi var.

O GÖRÜNTÜLERİ BEN KALDIRDIM

Ben Kılıçdaroğlu'na tavsiye ettim senden iyi kasetçi olur.  Kılıçdaroğlu denen ahlak yoksunu adam diyor ki açıklama yapsın. Neyin açıklamasını yapayım? O görüntüler sosyal medyaya düştüğü zaman ben kaldırdım. Bu sosyal medyadan Başbakan'a hakaret edilmesini isteyen de sensin senin cibilliyet sorunun var.

CD'LERİ BERABER HAZIRLIYORSUNUZ

Açıkça söylüyorum, böyle montajlarla falan bir yere varamazsınız. Yarım saat içerisinde kalkıp onu sosyal medyadan kaldıran bir başbakana bu saygısızlığı, bu hakareti de yapamazsın.

Biz inancımızın gereği bu tür ahlaksızlıkları yapacak kadar ahlaksız, densiz değiliz. Ama sende o var. Şu anda beraber yürüdüğünüz Pensilvanya'da da o var. Zaten kasetleri beraber hazırlıyorsunuz, CD'leri beraber hazırlıyorsunuz ama bizi bu oyuna getiremeyeceksiniz.'

25 MART'TA HANİ KAOS OLACAKTI?

25 Mart'ta kaos olacak dediler hani olmadı. Doldur boşalt sizden bir yoğurt olmadı. Bolu Tüneli gibi tüneller var. Elinde tablet bilgisayarlar var. Yeni Türkiye'de insan yerine konuşan vatandaşlarımız var.

Artık kendi savaş tankımızı üretiyoruz. İnsansız hava araçlarımızı kendimiz üretiyoruz. İşte yeni Türkiye bu. Ecdadımız at üzerinde nereye gittiyse artık biz de oraya gidiyoruz.

SİYASETİN YEGANE LİMANI AHLAKTIR

Siyasetin yegane limanı ahlaktır. Siyaset ahlak üzere kuruludur. Siyaset millet için yapılır. Siyaset milletin edebine adabına ahlakına uygun şekilde yapılır. Maalesef bir süredir ahlakı dışlayan edebi dışlayan nezaketi dışlayan yasaları dışlayan bir siyaset yapılmak isteniyor.

PENSİLVANYA'DAKİ CHP VE MHP'Yİ ALDATTI

Bu Pensilvanyadaki füruat CHPyi MHPyi aldattı. Onlara dedi ki benim elimde sağlam şantaj malzemesi var. Ben buradan yükleneyim siz oradan yüklenin. Birlikte bu hükümeti devirelim dediler. CHP ve MHp buna inandı biat etti. Diz çöktüler. Ama yıkamazlar. Biz milletle geldik milletle yürüyoruz. Milleti hesaba katmadılar. Biz gücümüzü halktan ve Hak'tan alıyoruz. 

Bakınız bu CHP diyor ki başörtüsü sorununu ben çözdüm... Kardeşlerim biz MHP ile üniversitede başörtülü olarak okumanın yolunu açalım dedik. Tabi orada bize adeta engel üzerine engel çıkardı MHP. Devlet dairesine hayır dedi. Peki dedik. Bu Doğan grubunun gazeteleri 411 el kaosa kalktı dedi. Bunlar farklı. 

Bunu neresi çözdü? Yüzde 58 çözdü. İşte orada iş bitti. Orada ne CHP ne MHP vardı. Hepsi bizim karşımızdaydı. 

PENSİLVANYA'YI İMAM HATİPLER RAHATSIZ ETTİ

Pensilvanya'yı ne rahatsız etti biliyor musunuz? İmam hatipler rahatsız etti. Düz liselerde Kur'anı Kerim ve Siyeri Nebi derslerinin okutulması rahatsız etti. Ah Ah bunların cemaziyelevvelini biz biliyoruz.

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim