• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Erdoğan’dan, 18 Mart Şehitler Günü Anma Mesajı

Erdoğan’dan, 18 Mart Şehitler Günü Anma Mesajı
İş adamı Reşat Erdoğan, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla mesaj yayımlayarak, Çanakkale Zaferinin, bağımsız olarak yaşanan...

İş adamı Reşat Erdoğan, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla mesaj yayımlayarak, Çanakkale Zaferinin, bağımsız olarak yaşanan bu topraklara çok kolay sahip olunmadığının bir göstergesi olduğunu söyledi.

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla mesaj yayımlayan İş adamı Reşat Erdoğan, Çanakkale Zaferinin, dünyada eşi benzeri görülmemiş iman ve vatan sevgisinin bir arada tezahür ettiği bir kahramanlık destanı olduğunu ifade etti. Erdoğan, "Bütün imkansızlıklara rağmen Türk milletinin, dünyaya "Çanakkale Geçilmez" gerçeğini kabul ettirmiştir. Bağımsızlığına el sürecek hiçbir gücün tehdidine imkan vermemiştir. Bu zafer Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vatan perver komutanlar, vatan ve milletin bağımsızlığı uğruna canlarını feda eden 200 bini aşkın şehidimiz, 10 binlerce gazimiz, analarımız, bacılarımı ve büyük Türk milletinin zaferidir. Çanakkale, vatan ve millet sevgisinin, birlik ve beraberlik ruhunun, inancının ve azminin taktik ve dehanın zaferidir. İnsan hayatının en önemli değerleri, bağımsızlık, onur ve haysiyettir. Bu vatanda bugün bağımsız, özgür ve huzur içinde yaşayabiliyorsak, bunun şehitlerimiz sayesinde olduğunun bilincini gelecek nesillere aşılamalıyız. Millet olarak bizi biz yapan değerlere, birliğimize bütünlüğümüze, cumhuriyetimize sahip çıkmalıyız. Malatya kardeşliğin, barışın, dayanışmanın yaşandığı örnek bir şehirdir ve her zaman da öyle kalacaktır. Bu duygular içerisinde Çanakkale Zaferinin 101. yıl dönümünde bütün imkansızlıkları aşarak kanlarıyla, canlarıyla dünyaya karşı büyük haklılığımızın son noktasını koyan, tüm dünyaya ders veren ve bizlere bugün, onurumuzla hür yaşamak imkanlarının önünü açan, askeri deha olarak tarihin sayfalarına geçmiş büyük komutanlarımız, bir hilal uğrana batan güneşimiz aziz şehitlerimizi saygı, rahmet, minnet ve şükranla anıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim