• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 20 °C

Erdoğan’a, Adana Kebabı İkram Edildi

Erdoğan’a, Adana Kebabı İkram Edildi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nin (AOSB) konuğu oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nin (AOSB) konuğu oldu. Yatırım tutarı 1 milyar 223 milyon 950 bin olan 48 yeni ve ilave tesisin açılışını gerçekleştirmek üzere geldiği Adana'da, AOSB Bölge Başkanlığında konuk edilen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, ünlü Adana kebabı ikram edildi.

EnerjiSA Tufanbeyli Termik Santrali açılışının ardından helikopterle Adana'ya dönen Erdoğan, AOSB'de toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan'ı, tören alanında binlerce vatandaş ellerinde Türk bayraklarıyla coşku içinde karşıladı. Törene; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, milletvekilleri, Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü ve yönetim kurulu üyeleri , kamu kurum ve kuruluşları ile oda, borsa, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, çevre il ve ilçe belediye başkanları katıldı.

AÇILIŞ SONRASI AOSB BAŞKANLIĞINA GEÇTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplu açılış töreninin ardından, AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü'nün daveti üzerine, Bölge Başkanlığını ziyaret etti. Erdoğan'ı burada, Bekir Sütcü'nün yanı sıra; yönetim kurulu üyeleri, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Sanayi Odası Meclis Başkanı Hüseyin Nuri Çomu, Adana Ticaret Odası Başkanı Atilla Menevşe, Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı Tarkan Kulak, Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, ATB Meclis Başkanı Selahattin Yumuşak, AOSB Bölge Müdürü Mustafa Keskin ve sanayiciler karşıladı.

ADANA VALİSİ BÜYÜK

Adana Valisi Mustafa Büyük, AOSB'nin işlevinden söz ederek, bölge ve ülke ekonomisine kattığı değerlere dikkati çekti. Vali Büyük, "Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgemiz, başkanı Bekir Sütcü'nün liderliğinde her geçen gün büyümekte ve bölge ve ülke ekonomisine katkısını artırmaktadır. Adana sanayisinin merkezi olan AOSB'mizdeki tüm firmaları yürekten kutluyorum" dedi.

BAŞKAN SÜTCÜ'NÜN TEŞEKKÜRÜ

AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, bölgeyi onurlandıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederek, "Biz sanayiciler olarak, gelişen ve büyüyen Türkiye'miz için üretmeye ve istihdam sağlamaya devam edeceğiz" dedi.

AOSB'de, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında, bakanların, Adana Milletvekili Ömer Çelik başta olmak üzere milletvekilleri ve oda başkanlarının katılımıyla, Adana sanayisi hakkında toplantı yapıldı.

ADANA KEBABI İKRAM EDİLDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan için AOSB Bölge Başkanlığı binası önüne, Adana'nın ünlü kebabı dev mangal kuruldu. Burada çok sayıda kebap ustası tarafından pişirilen Adana kebapları, bina içinde hazırlanan salonda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve davetlilere ikram edildi. Yemekte sanayicilerle sohbet eden Erdoğan, çıkışta kendisini bekleyen vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. Erdoğan, kalabalığın yoğun sevgi gösterisi eşliğinde AOSB'den ayrıldı.

AOSB Başkanlığına Cumhurbaşkanlığına ait otobüsle giriş yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yol boyunca kendisini bekleyen vatandaşların sevgi gösterilerine, selamla karşılık verdi.

Erdoğan’a, Adana Kebabı İkram Edildi

Erdoğan’a, Adana Kebabı İkram Edildi

Erdoğan’a, Adana Kebabı İkram Edildi

Erdoğan’a, Adana Kebabı İkram Edildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim